söndag 26 mars 2006

Chocolate Therapy

...ägnade jag mig åt i fredags kväll. Chocolate Therapy är en väldigt god Ben & Jerry-glass, som tillsammans med senaste Elle-numret (Karl Lagerfeld-special! Men om jag ska vara ärlig fattar jag inte riktigt hypen kring honom) kan rädda vilken fredagskväll som helst.

Igår: Casablanca. Åh! Så! Bra! Har ju sett den förut, men tyckte den var mycket bättre nu. Och tricket med att gå på bio ensam är att se filmen i en nästan fullsatt salong, så att man smidigt smälter in i mängden. Då blir det plötsligt inte alls pinsamt.

Var ute igår, på After Skool, en indieklubb/köttmarknad downtown. Varför är det inte längre så kul att gå ut? Är det för att allting går ut på att supa sig aspackad och ragga? Det första är kul ibland och det andra är liksom inte aktuellt längre. Och det är jobbigt att komma hem halv fem på natten och vakna upp fräsch som en nyponros (inte) dagen efter. Och så slösar man bort pengar på absolut ingenting som entreavgift och garderob, pengar man kunde slösat på kläder, skor eller väskor.

Nä, nu får det dröja ett långt tag tills nästa gång. I all fall en vecka.

Inga kommentarer: