tisdag 18 juli 2006

Lätt bostadsångest. Någon som känner någon som vill hyra ut en lägenhet/ett korridorrum i Lund till hösten?

Hur gör man för att läsa 200 procent samtidigt? Det går ju inte att tacka ja till båda 100 procent-alternativen jag sökt (alltså juridik och franska). Då står det ju bara att man gjort fel och måste välja en grej bla bla bla. Så hur gör de som faktiskt läser 200 procent?

Sebastian - var är du? Är i Uddevalla just nu, skulle vilja träffa dig och ha en av de där filmkvällarna som aldrig blivit av, men det går ju inte att få tag på dig! Läser du detta, hör av dig.

Man inser att man varit borta ett tag när man blir upprörd över att en vodka cranberries kostar 66 kr. 66 kr! Herregud! För att inte tala om Västtrafiks hutlösa priser. Och det sägs att London är en dyr stad att leva i...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Snacka med jerker om att läsa dubbelt, han vet iaf hur man gör på gu och det är säkert ngt likannade i lund.
Kram A

Anonym sa...

Jag har tydligen någon senil gamal och väldigt avlägsen släkting i Lund som hyr ut rum i sitt hus (eller om det nu var lägenheter....). Kan försöka få kontakt med henne. men hoppas inte på för mycket.... dessutom sägs hon vara sur och elak, och väldigt fin i kanten..
Kan ju passa på att själv annonsera efter boende: jag behöver bara ett tak över huvudet, och en vägg som skyddar mot blåsten, annars kan jag tänka mig vad som helst. Så länge det är i Gbg och står ledigt september-december.
Kramar Åsa

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonym sa...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»