måndag 23 april 2007

ett löje utan hån, det är mycket nog





Dagens fråga: Gudrun Schyman ska få en egen pratshow i tv8 enligt expressen.se. Det är inte närmare preciserat vilka gästerna eller ämnena blir, men tydligen ska allt inte handla om jämställdhet, enligt frilansfeminsten själv. Hit eller miss?

10 kommentarer:

Anonym sa...

"tydligen ska allt inte handla om jämnställdhet enligt frilansfeministen själv"?

Anna sa...

karin, jag förstår inte. vad menar du?

Anonym sa...

ja, vad menar du egentligen? som att det är bra eller dåligt? som att g.s. inte kan behandla något annat ämne eller vad? begriper ikke. för övrigt tror jag att det lutar åt diss. förut avr gudrun en överlevare men nu känns det mest som om hon borde lyssnat på den som sa att man bör lägga av när man är på topp.

Anna sa...

tja, menade att numer är hon ju mest känd för att vara förespråkare för jämställdhet, så då kan man ju tro att det är det talkshowen skall kretsa runt, men så är alltså inte fallet. typ.

Anonym sa...

ok, då fattar jag, eller det kanske jag gjorde hela tiden men det lät så nedlåtande på nåt vis. Alltså jag menar inte att vara tyken eller så men det kändes som en konstig formulering. Varför skulle en person som är väldigt engageradi i en fråga inte kunna prata om nåt annat liksom?

p.s. ursäkta fjortistonen:)

Anna sa...

hm, det var inte min mening att låta tyken. Det är väl ordet "tydligen" som gör det. Oh well, det får stå kvar - den här bloggen tycks ju numera gå i tykenhetens tecken...

Anonym sa...

hehehe:) vad tycker du själv, hiss eller diss?

Anna sa...

ja, jag vet inte, har aldrig varit ngt större fan av schyman. men vem vet, hon kanske gör sig utmärkt som programledare?

Anonym sa...

tja vem vet... tvek dock.

ähh, känner inte att jag ahr nåt mer att säga i frågan.

Katching!

Malin sa...

Jag är sjukt nyfiken, tror hon kan bli en bra programledare och förhoppningsvis medverka till att intressanta ämnen tas upp. Den som lever får se.

PS. Skrev just en något försenad kommentar på svärordsdebatten...