måndag 4 augusti 2008

jag hjärta fashionmuslimetterna





Så glad jag blir när det finns folk som skriver (nästan) exakt sådana inlägg jag själv velat skriva, fast mycket bättre. Fuck vad trött jag är på tjejer - nej, förlåt, flickor heter det ju - som lever i en låtasassaga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, jag läste just samma inlägg och tänkte "fyfan vad jag är trött på fashionmuslimetterna." men det kanske är för att jag aldrig träffar dom här låtsastjejerna.

Anonym sa...

vad spelar det för roll om man vill ha en livsstil som hörde till 50talet? om man klär sig så? och sättet att uttrycka sig behöver ju inte alla gånger stämma överens med bloggen. hur många som helst kör ju med en slags attityd då dem bloggar...en som nödvändigtvis inte behöver vara den man har i verkligheten?

Anonym sa...

Skulle hellre klä mig i 50-tals-kläder än i dagens mode. Dock gör jag inte någotdera. ;)

Anna sa...

Lsm: Fashionmuslimetterna är typ min favoritblogg just nu! Jag träffar inte de där flickorna heller men kan inte låta bli att läsa deras bloggar. Jag vet inte varför men av ngn anledning älskar jag att läsa bloggar jag avskyr. Självplågare:)

anonym: det är inte 50-livsstilen i sig som är störande, utan att vuxna människor vill leva i ngn slags låtsasverklighet och uttrycker sig som om de vore fem år.

Anonym sa...

Så för att dem uttrycker sig så i sina respektive bloggar så gör dem så i verkligheten? vet gott om folk som har en stil i sin blogg o en annan i verkligheten,...