måndag 7 december 2009

pinigt!!!omg, hur bloggig/töntig är inte jag som sitter och photobooth:ar mig själv på bibblan??? försvarar det hela med att jag är lätt uttråkad (väntar på att spanskan ska börja om ca 45 minuter och har redan kollat igenom alla bloggar + people + dn + t o m läst typsvaren till tentan och funderat över varför en viss lärare anmärkte på att hälften av alla studenter stavat fel på storbritannien. så oerhört paterniserande (är det ett ord?) att anmärka på en sån sak! t o m ännu töntigare än att ta kort på sig själv med webcam:en).


tror jag skulle göra en sexy min här? lyckades väl sådär i så fall.


här skulle jag göra något "spexigt" men så råkade jag se att min spanskalärare passerade och gjorde då så här istället.


en "normal" bild.

btw så känns det som att frågorna i min fantastiska, underbara julkalender är för lätta. det är för många som svarar rätt, inte bra! det ska förstås inte vara jättesvårt heller men så där lite lagom. är det någon som har några bra förslag på hur jag ska göra lite klurigare frågor?

5 kommentarer:

Lina sa...

Jag stavar alltid fel på storbritannien :D

Jag tycker dina frågor är jättebra! Fina kort förövrigt!

AnnaBanana sa...

storbritannien är ett sånt där ord som är väldigt lätt att stava fel på - därför så onödigt att klaga på det. det var dessutom vår favoritlärare som klagade... trodde jag inte om honom!

kaffechoklad sa...

inte för lätt!! tvärtom tycker jag nog...

kakan sa...

kan man inte dölja kommentarerna tills luckan är öppnad? Isf kan man ju inte "fuska" genom att läsa vad andra svarat.

AnnaBanana sa...

om man väljer "dölj kommenatarer" som inställning verkar det som att man inte kan kommentera alls. så tyvärr funkar det inte att göra så.