måndag 25 januari 2010

att sätta guldkant på tillvaron, del sex

idag har jag jobbat nio timmar + haft spansklektion i två timmar och är astrött och vardagslyxar därför till det med semla och pepsi max (eller pepsi mask som jag sa förr i tin när jag inte kunde prata ordentligt. nuförtin har jag bara svårt att säga babyolja, försök själva att säga det snabbt flera gånger). alla mina "guldkants"-inlägg handlar förresten om mat, varför gör de det? det är ju tragiskt, jag kan tydligen bara vardagslyxa med mat. måste börja köra med mer vardagslyx á la engla, dvs läsa tidningar som typ lantliv och elle. inte för att jag riktigt fattar varför det är lyxigt men om engla säger att det är så får man la lita på det.

kollar på guldbaggegalan - hur tråkigt? är det ens nån som bryr sig om svenska skådisar? den enda galan värd att kolla på är ju oscarsgalan.

4 kommentarer:

Lina sa...

Eller hur! Vem i hela friden bryr sig om svensk film!!!? Svensk film suger.
Semla suger inte dock....gott!

AnnaBanana sa...

svensk film har jag inget emot (fast män som hatar kvinnor-filmerna hade jag lätt kunnat leva utan) men att ha en boring "gala" om dem men boring svenska kändisar? no thanx.

Leonor sa...

Kanske är det lyxigt för Engla att läsa tidning eftersom hon har barn? Jag tycker det är lyxigt för att såna tidningar är ganska dyrt.. så det känns verkligen som jag har unnat mig nåt! :)

AnnaBanana sa...

men engla har väl rätt gott om pengar? det kanske handlar om att det är en lyx att ta sig tid att läsa tidningar när man har småbarn.