onsdag 21 april 2010

eccodessa ecco-sandaler har jag haft i min ägo sedan 2003. flitigt använda under sommaren det året, efter det har de mest stått i min garderob och tagit upp plats. frågan är om jag någonsin kommer använda dem igen? kommer den här typen av sandaler att bli trendiga?

kan ju i och för sig spara dem tills jag blir tant för då lär jag vilja använda dem eftersom de är så extremt sköna och bekväma. dessutom i väldigt fint skick, de ser i princip oanvända ut.asch, de får stå kvar i garderoben ett tag till. om inte annat kan jag ju ha dem när jag jobbar och behöver fotriktiga skor.

6 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Hm, jag skulle nog säga att de definitivt är heta i sommar - de påminner ju lite om träskorna från Swedish Hasbeens. Jag säger: spara! :)

AnnaBanana sa...

var tvungen att googla swedish hasbeens och jag ser att du har en poäng. jag sparar! kanske t o m vågar mig på att använda dem i sommar.

Sköna Helena sa...

Alltså, sen jag såg den här bilden har jag inte kunnat sluta tänka på mina. Var är de? Hur ska jag kunna hitta dem igen? Jag vill ha dem nu. Why? Jag tror att vi har hittat en kommande trend här, mark my words! :)

AnnaBanana sa...

oh, jag gillar tanken på att vara en trendsättare!

Lina sa...

Mäh! Jag tyckte de var skitfina! Ge de till mig annars!

Anonym sa...

Strumpor och sandaler är så osexigt som det bara kan bli.