fredag 14 maj 2010

movietajm

mitt sociala liv har varit ytterst bristfälligt igår och idag så istället för att umgås med folk har jag kollat på film. hittills har jag sett:

the ugly truth - random hollywood-romcom om jobbig machokille och neurotisk karriärskvinna som inte tycker om varandra till en början men sen blir kära (oops, avslöjade jag det totalt oväntade slutet nu? sorry). okej film om man inte spyr av allt "kvinnor är från venus, män är från mars"-skitsnack.

did you hear about the morgans? - asså seriöst, hur spännande känns det att se hugh grant spela en fumlig good guy i en romcom? been there, done that, så att säga. och sarah jessica parker spelar typ en carrie-roll, inte så jättespännande det heller. nej, den här tramsiga filmen är inte särskilt spännande överhuvudtaget.

the proposal - faktiskt en helt okej romcom. visserligen följer den den vanliga mallen (kille möter tjej, stöter på hinder, men får varandra i slutet. ojdå, nu avslöjade jag visst slutet IGEN, gud så klantigt) men är emellanåt lite rolig.

sherlock holmes - bra för att vara typ action. och robert downey jr, jude law och rachel mcadams är snygga.

an education - bra film. äsch, det var jobbigt att skriva "recensioner", orkar icke mer. ska kolla på avatar istället.

2 kommentarer:

Nina sa...

men åh, jag som ju ville se the morgans...trots att jag anade att den inte var nån Oscarsfilm direkt kanske ;)

hur var avatar?

AnnaBanana sa...

se the proposal ist, den var mkt bättre!

kollade aldrig på avatar igår, ska se den idag. det blev alice i underlandet ist, helt okej film.