onsdag 12 maj 2010

nämen tjena! här sitter jag och är piffig och äter korv stroganoff.ska iväg ut till vischan nånstans i halland om en timme för att gå på fest med togatema. jag ska ha min nya vita klänning och mina nya fina sandaler och lite guldsmycken, görtjusigt (ska ha strumpbyxor till också, inte så tjusigt, men det är ju för fäen typ vinter ute, då är det ok med strumpisar + sandaler). ska alltså inte ha på mig förklädet på ferren, det är till för att skydda klännigen från stroganoffläckar. smart va!

dagens - kvällens - stora fråga är: hur länge kommer mina lockar hålla? tre timmar? fyra kanske om jag har tur. jag HATAR att ha helt platt hår utan något fall alls i det, så himla värdelöst när man som jag älskar hår som är stort och lockigt. kanske borde permanenta mig? är dock rädd att det ska slita på håret. å andra sidan tar det ca 50 min att locka skiten plus att håret blir jätterisigt efteråt så det är kanske värt det.

förresten, jag har använt sån där bus-lotion både på kroppen och i fejan men det syns ju ingen skillnad alls, jag är fortfarande likblek. har smörjt kroppen med den sen i fredags eller ngt så det borde väl synas, eller? tar det längre tid? väldigt irri i alla fall.

anyways, nu ska jag fixa det sista innan jag sticker. hajrå.

2 kommentarer:

kaffechoklad sa...

ang. permanent kan du ju alltid fråga en frisör. ditt hår borde hålla ganska bra...

var festen rolig? får man se bilder? jag vill!

AnnaBanana sa...

festen var rolig. har bara ett kort eftersom jag glömt ladda kamerabatterierna, tyvärr.