torsdag 19 augusti 2010

God kväll. Jag är tillbaka i Lund och är snortrött. Ska gå och lägga mig snart ska bara kolla på How I met your mother först.Det hänger en spindel ovanför min säng. VIDRIGT. Jag hatar hatar hatar spindlar. Det jobbiga är att den hänger nästan uppe vid taket så det är svårt att använda min vanliga spindeldödarteknik, dvs kasta en bok på den. Istället har jag dragit ner bäddmadrassen från sängen och ska sova på golvet och hoppas att skitspindeln inte bestämmer sig för att krypa in i min mun i natt. UÄHHHHHH!!!!! Får kväljningar bara av att tänka på det.

Jag är alldeles, alldeles ensam här. Anders är i Schövde och kommer inte förrän på måndag. Jag känner mig halv utan the love of my life. Vet inte vad jag ska ta mig till utan min andra hälft. Hade Anders varit här han han dödat spindelaset på två sekunder och så hade jag sluppit sova på golvet som en byfåne. Det enda som är gött med att ha läggan för mig själv är att jag kan fisa så mycket jag vill utan att det är någon som klagar. Gött mos.

Har förresten fått inte mindre än två inbjudningar till en sån där klassåterträff för alla nior i Uddevalla. Om jag vill gå? Lika gärna som jag vill att den där spindeln ska krypa in i min mun när jag sover.

3 kommentarer:

leonor sa...

Kom igen Anna, var en man! Döda spindeln själv! =)

För övrigt är det fuskigt.. jag vill gå på klassåterträff. Men är det någon som bjuder in oss som gick i Ljungskile? Nej nej.

AnnaBanana sa...

jag försöker men det är inte så lätt...

du kan få min inbjudan om du vill:)

Lina sa...

Hahaha...kul inlägg! Klassreunions vansinnigt överskattat, och otroligt obehagligt fenomen!