måndag 9 augusti 2010

Hello kidz. Är i Uddevalla (hos päronen, har varit här i tre dagar och håller redan på att gå bananas för att jag bor i samma hus som mina föräldrar som har semester och är hemma precis HELA TIDEN) och skriver på en uppsats om hate speech/hets mot folkgrupp som ska vara färdig nästa fredag. Har skrivit drygt 500 ord, den ska vara på cirka 5000, så jag börjar bli lite stressad nu. Har i alla fall kommit igång lite grann idag men just nu har jag kört fast så jag bloggar istället och visar lite pics från helgen:


Vi hjälpte till med mormors & morfars årliga logdans på fredagen på Orust. Här är Sara, Anders, Maja & Robban.


Jag och min Anders.


Anders spanar efter björnbär


Sara lockar på katten


Det här fina, fina huset vill jag bo i. Älskar den här typen av trähus, med spröjsade fönster, inglasade verandor och stengrund. Synd bara att mitt drömhus ligger i Uddevalla.


Igår bjöd mamma på lunch på Laxbutiken i Ljungskile. Jag tog kort på min mat (grillad lax med potatis, citronsås och rödbetor, mums) och kände mig som världens tönt. Hur klarar alla bloggare av att ta kort på sin mat utan att känna sig aslöjliga? Jag fattar änte.


Jag. Dricker kaffe.


Maja.


Vi shoppade lite på Resteröds i Ljungskile också och Anders köpte en mössa. Jag köpte en likadan fast grå plus ett par apsnygga shorts (så solen, nu får du gärna ta och komma fram tack så jag kan använda mina nya snygga shorts) och en görfin ljusrosa body.

Häpp, det var den här dagens intressanta inlägg. Nu kanske jag skulle ta och återgå till min fantastiskt roliga, intressanta och välskrivna uppsats schmuppsats. BLÄÄÄ jag vill inte! Tur i alla fall att det regnar, hade varit katastrofalt för mitt pluggande om det varit fint väder.

2 kommentarer:

Eva sa...

Gillar när du lägger upp mycket kort!:) speciellt den bilden på dig och Anders är jättefin!

AnnaBanana sa...

bra då att jag gillar att lägga upp många kort:)