måndag 23 augusti 2010

OH SNAP!Vad uppenbart det är att SD inte kan någonting, inte bryr sig om att ta reda på fakta och inte kan argumentera för sina åsikter. Jimmie Åkesson lyssnar inte på vad Gudrun Schyman eller programledaren säger (men varför skulle han, de är ju kvinnor) och avbryter hela tiden - vilken trevlig, svensk gentleman. Men det är klart, det är väl svårt att argumentera när man har helt idiotiska åsikter utan någon som helst grund.

Och hans svar på hur man ska minska våldtäkter (förutom att slänga ut alla med icke-svensk bakgrund): sätta upp övervakningskameror där det brukar begås många våldtäkter, lära flickor självförsvar och låta det vara tillåtet att bära pepparsprej. Jävla, jävla korkade imbecilla idiot. Varför är det tjejernas ansvar att inte bli våldtagna??? Det är väl FÖR FAN killar som ska se till att inte våldta! Jimmie Åkesson, du är så jävla dum. Alla som tänker rösta på hans parti i valet - jag skäms så oerhört mycket över er. Hur tänker ni? Om ni nu tänker över huvudtaget.

Men Gudrun Schyman rules! Krossar vartenda av Åkessons sk argument, lugnt och sakligt. Gudrun for president! (Eller statsminister dårå men det har ju inte riktigt samma klang.)

2 kommentarer:

magnus123 (at) live.se sa...

Denna debatt var delvis en strid om vad man skulle tala om -- att män förtrycker kvinnor samt våldtäkter är ett sekundärt effekt som försvinner om radikalfeminismen får utplåna dagens känsnormer på dagis eller om olika kulturer har helt olika syn på kvinnor, familj och sexualitet och att det beror på något av det enda sakliga som sades, Åkesson påpekande att hälften av våldtäktsdomarna begåtts av utlandsfödda personer.

kakan sa...

WORD SISTA!!!