torsdag 2 september 2010

Hej hej

Sorry för kass uppdatering men jag är så himla busy nuförtiden, med skola och sociala grejer och sånt. I lördags var jag på fest med spiontema och då såg jag ut så här:



och så har det varit How I met your mother-maraton och myskvällar och fikor och massa annat skoj. Inte så mycket tid för bloggen alltså. Har dessutom börjat skolan den här veckan och idag har jag till och med pluggat lite grann, vilket faktiskt var rätt skoj. Det blir så mycket roligare när man läser något man verkligen är intresserad av.

Som jag skrivit tidigare är jag helt hooked på The Wire, är inne på tredje säsongen nu och gillar den mer och mer hela tiden. Jag tycker verkligen att serien är jättebra men jag kan inte riktigt förklara varför. Kanske är det för att den känns så realistisk och är väldigt spännande hela tiden utan att vara sådär jobbigt amerikanskt dramatisk med skruvad handling som blir mer och mer överdriven för varje säsong. Eller för att den inte delar upp folk i onda och goda utan alla är både och. Eller så är det bara det att den skiljer sig så mycket från alla andra serier. Asch, jag vet inte, kan inte riktigt förklara varför den är så bra.

En rolig sak; tittade på den med svenska subs och i ett avsnitt så översatte de "whigger" med "blekfis". Hehe.

2 kommentarer:

S. sa...

Grämer mig själv att jag inte fick med "blekfis" i min tävling om svenskans fulaste/äckligaste ord ;).

Frästen så har jag tre säsonger av the Wire hemma, antar att jag borde börja kolla på dem.

Anna sa...

Det borde du.