torsdag 16 september 2010

Long time no see, jag har inte varit på bloggyhumör men nu är jag back in da game. Jag börjar min återkomst till bloggosfären med att visa min snygga termosmugg från Starbucks (var annars, duh. Alla coola kids har ju en starbuckstermosmugg):



Snygg va? Lyckades inte riktigt med att göra en cirkel med tummen och pekfingret där men man kan ju inte vara bra på allt.

Det har inträffat något konstigt. Jag känner mig märkligt nöjd med mitt liv, om vi bortser från några stressmoment (som exempelvis det faktum att jag sover som en kratta). Det här är väldigt nytt för mig, jag brukar aldrig känna mig nöjd. Jag gör i princip ingenting förutom att vara i skolan, plugga, träna, se på tv och ibland socialisera med folk men det känns konstigt nog fullt tillräckligt. Jag tror det beror på två saker: 1) Anders är här. Distansförhållanden suger stenhårt och nu slipper jag äntligen det gisslet i mitt liv. 2) Det är höst och äntligen slipper jag pressen som alltid finns på sommaren att man ska hitta på massa saker i tid och otid. Nu kan jag helt legitimt ägna mig åt mina favoritaktiviteter; läsa bloggar och se på tv. Gött mos.

Känns skönt att plötsligt ha så låga krav och förväntningar på livet. Konstigt och ovant men väldigt trevligt.


Inga kommentarer: