måndag 18 oktober 2010

101018

Dagens...

fysiska tillstånd: hostar. Liten släng av magkatarr. Plus ögoninflammation, som jag antagligen fått på grund av bakterieinflammationen runt munnen (alla utslag är btw nästan helt borta nu, yay) så nu har jag röda, grusiga, variga och kliande ögon. GÖTT.

psykiska tillstånd: trött trött trött. Eller det är kanske ett fysiskt tillstånd? Äsch, skit samma. Är astrött för att jag gick och la mig alldeles för sent igår och gick upp sju imorse för att jag hade en f-ing workshop i skolan. Är lite stressad också för att jag är för trött för att plugga och jag borde verkligen plugga för det är inte så lång tid kvar till tentan nu. Gjorde ett tappert försök att läsa i boken men allt gick in genom ena örat och ut genom det andra.

outfit: lila linne, grå hoodie, svarta mysbrallz - allt från hm.aktiviteter: workshop som sagt. Tittat på Skins och Brothers and sisters och nu bakar jag sk frukostmuffins, tänkta att användas som mellanmål.

insikt: måste verkligen börja bli bättre på att ta plats och prata mer i skolan. Gud vad trött jag blir på mig själv, jag beter mig som en liten ängslig mus som inte vågar säga någonting för att jag är rädd för att säga något fel/konstigt så att folk tror att jag är dum. Hatar sånt här typiskt jag-är-en-duktig-men-feg-flicka-som-inte-vågar-ta-plats-utan-överlämnar-det-till-de-som-inte-är-rädda-för-att-säga-fel (oftast killar)-beteende. Så himla mesigt, töntigt och ovärdigt. Kvinna, tag plats för bövelen! Kan Blondinbella så kan väl jag...

1 kommentar:

kakan sa...

"kan blondinbella så kan väl jag" åhh, lätt mitt nya måtto!