onsdag 6 oktober 2010

fortfarande sjuk...

Jag har ont i huvudet och halsen och är jättetrött och helt orkeslös. Blev totalt slut när jag duschade förut för det var så jobbigt att stå upp så länge. Ser för övrigt helt grå och schleten ut i ansiktet, jättesnyggt.

Det här är min andra dag som jag tillbringar i sängen och det börjar bli lite tråkigt. Jag har redan kollat igenom höstens avsnitt hittills av Gossip girl, 90210 och Brothers and sisters. Melrose place verkar vara nedlagt, United states of Tara och Californication börjar inte förrän till våren så wtf ska jag titta på? Funderar på att se på Kungarna av Tylösand men jag vet inte riktigt om jag pallar med den sortens dekadenta leverne.

Nåväl, medan jag funderar på detta viktiga beslut så visar jag lite pics från i måndags, kanelbullens dag. Vi - jurizterna - var hemma hos den andra Anna-n i gänget och bakade bullar och mös.


När sitter jag och Sofie och ser extremt pariga ut.


Kanelbullar!!!!!!! Mmmmmmm. Åt fyra och en halv.


Evelina som prinsessan Leia.

5 kommentarer:

kakan sa...

Inatt drömde jag att du hade stora sår i hela ansiktet, stackare! Hoppas du mår bättre i verkligheten nu.

Broadwalk empire har precis börjat gå och ska tydligen vara görbra. Handlar om gangsters 20-talets Chicago. Som en värdig serie att följa upp the Wire med kan tänkas. xx

AnnaBanana sa...

Det låter som en bra serie. Funderar på att börja följa Treme, den som The Wire-skaparna gjort. Visst har du pratat om den?

Sköna Helena sa...

Åh, du måste kolla in Parenthood! Supermysig och smart och rolig och man blir lite sugen på att tillhöra en jättestor bullrig familj med en massa barn och barnbarn och komplicerade intriger. Och så The Big C, en ny serie om en kvinna som får cancer och har ett år kvar att leva. Hon vill inte berätta för ngn, men alla i omgivningen undrar varför hon plötsligt beter sig så galet och tar så radikala beslut. Jättebra! Än så länge mer rolig än sorglig, men lär ju bli sorgligare ju mer sjuk hon blir. Life unexpected har jag också fastnat i - men dne är väl egentligen inte så bra. Men snygga karaktärer och småmysig intrig. Sådärja, bästa receptet! KRAM och krya på dig!

AnnaBanana sa...

Jag har faktiskt kollat på första avsnittet av Parenthood men fastnade inte då. Borde kanske ge den en ny chans. The Big C låter onekligen intressant men vet inte jag pallar att se en serie där jag vet att huvudpersonen kommer dö. Tack för tipsen, jag återkommer när jag sett serierna!

Xiao sa...

åååhhhh! Kanelbullar! fy fäääsen vad gott!