söndag 3 oktober 2010

outfitz

Nu tänker jag börja bejaka min inre modebloggare som länge har längtat efter att få komma ut ur fashiongarderoben. Så, jag presenterar stolt (nåja), mina outfits från de senaste veckorna:


1. Klänning från hm, farfarströja från ellos. Notera trams-Anders i bakgrunden.


2. Rosaprickig klänning från Vero moda, kofta från hm. Jag gjorde den klassiska niotillfem-gesten med handen här, eftersom klädseln kändes som en typisk niotillfem-outfit, men det kom inte med på bilden.


3. Okej, jag måste börja ta bättre bilder, det här är ju riktigt kasst. Klänning från vila, kofta från hm, skor från dinsko.


4. Det händer att jag har jeans, inte så ofta men det händer. Jeans från Gina tricot, gammal omlottröja från French connection och linne från hm.


5. Klänning från hm, paljettkofta secondhand. Anders ville vara med på ett hörn.


6. Min favoritklänning atm, från Monki.


7. Kattkjol från Zara, gammal farfarströja från HM.


Närbild på det snygga kjolmönstret.


8. Klänning från Benetton (köpt i Paris, mycket coolio och modebloggigt), kofta från hm (brukar dock ha en svart till den här klänningen, det är snyggare), skor från Wedins. Också en favoritklänning.

9. Tröja från hm, kjol från Åhléns.

Bakifrån. Fin ryggringning.

10. En tråkig men skön outfit; jeans från Gina Tricot, tröja från hm och converse. Min jag-orkar-inte-bry-mig-men-vill-ändå-se-lite-lagom-cool-och-relaxad-outfit.

11. Partyoutfiten från i fredags: body från Zara, kjol från Åhléns. Väldigt glansiga strumpbyxor från hm.

Så här klär jag mig alltså nuförtiden, väldigt mycket klänningar och kjolar men det är ju så himla mycket enklare att klä sig snyggt i det än i jeans, tycker jag i alla fall. Min stilkris som jag hade för ett tag sen är nästan helt borta, fast jag tycker fortfarande det är lite svårt med just jeans. Får liksom inte riktigt till det. Mina ledord för hösten är i alla fall: mysigt, bekvämt och enkelt.

Nu tänkte jag göra en Kenza och be er rösta på er favoritoutfit! Coolt va.

5 kommentarer:

Xiao sa...

men du får säga vilken som är din favvo först!

jag tycker bäst om 3, 4, 9 eller 10.

=)

Sköna Helena sa...

Oj, vad svårt! Men jag säger: 3, 7, 8, 9 och 11. Allra bäst gillar jag nr 8 tror jag. Superfin klänning och den vita koftan är ju jättefin till!

Sara sa...

Fyran och elvan är mina favoriter men fler var fina! Åttan var också kanon. /Sara

Eva sa...

Alla är fina, men tycker bäst om 3,7, eller 8.

Klänningen från Benetton är verkligen jättefin så det är nog favoriten, men håller med om att svart skulle vara snyggare till.

AnnaBanana sa...

kul att läsa era åsikter! jag gillar såklart alla outfits men mina egna favoriter är nr 6, 7, 8 och 11. tror jag ska gör det här till en regelbunden företeelse här i bloggen, det var kul att leka modebloggare.