måndag 15 november 2010

FML

Inte nog med att jag är förkyld för andra gången på mindre än en och en halv månad, nu verkar jag ha fått en inflammerad hälsena på halsen (eller foten då, höhö) också. Vill minnas att det fanns en tid då jag var lyckligt förskonad från kroppsliga krämpor och skröt om mitt fantastiska immunförsvar och min starka, friska kropp men det känns som det var väldigt länge sedan. Nuförtiden är det det ena fysiska problemet efter det andra och dessutom sover jag riktigt kasst. Kul liv.

Men jag borde inte klaga, utan tänka på barnen i Afrika istället. Och fortsätta med pluggandet om the right to housing och rights for persons with disabilities. Seminarium på torsdag, min grupp ska hålla en 15 minuters presentation - jag har massa material att läsa inför detta och jag har inte börjat än. Ahhhhh! Stress, stress, stresselistress.

Förresten - finns det intresse för en julkalender i år igen? Tänkte mig ett liknande upplägg som förra året, dvs ngt slags quiz-format, om ni läsare är intresserade vill säga.

4 kommentarer:

Sara sa...

Jag vill ha kalender! Med lätta frågor som jag kan...och något fint pris till Sara!

maja sa...

mm, kalender är kul!

Lina sa...

JAG VILL HA JULKALENDEEEEEEER!!!!!!!!!

Leonor sa...

Ja, klart vi vill ha kalender!!