onsdag 8 december 2010

Men ärligt talat

hur barnsliga får man lov att vara? Fattar inte folk hur det fungerar i en rättsstat?Man kan ju för FAN inte hålla på och attackera människor som bara gör sitt jobb. Tänk om det är sant som kvinnorna säger, att de blev utsatta för sexuella övergrepp och så håller massa idioter på och (indirekt) saboterar åklagarens och advokatens jobb för att se till att rättvisa skipas. Nog för att det finns åklagare som är dumma i huvudet men man får ju ändå acceptera hur samhället fungerar; det är åklagarens jobb att utreda huruvida ett brott har begåtts och för att ett samhälle ska vara rättssäkert kan man inte försöka försvåra det arbetet. Och brottsoffrena har rätt att ha en advokat som företräder dem, hur tänker dessa löjliga idioter som håller på och attackerar hemsidor (man ba "oh vad coola ni är, vilka rättshaverister och rebeller, oh oh oh" - NOT) - om de skulle ha oturen att bli brottsoffer en dag, tycker de då att de inte har rätt att ha någon som företräder deras rättigheter? Vill de inte att en åklagare ska göra allt i sin makt för att ställa gärningsmannen till svars? Tydligen inte.

Fan alltså, jävla puckon. Ibland undrar jag om inte Sebastian har rätt när han säger att 95% av jordens befolkning är helt dum i huvudet.

(Och om det nu är så att våldtäktsanklagelserna är del av nån slags konspiration yada yada yada - då är det upp till åklagaren att avgöra. Låt henne göra sitt jobb!)

1 kommentar:

Lina sa...

Eller hur!! Man blir ju så jävla trött och förbannad. Även om detta kanske inte är Wikileaks fel, så måste man ju säga att de för bara inte gott med sig. De verkar förmedla att det är ok att strunta i regler och lagar, för sitt eget goda syfte. Anarkister!
Sen måste jag säga att det var en jävla tur att Assange tillslut utlämnade sig till polisen, för jag tycker det är extremt låg stil av honom att "pissa" på vårt rättsystem och inte låta rättvisa skipas. Låt vara att han känner sig oskyldig och tror att allt är en konspiration, men som du sa...det är upp till åklagaren att utreda...vem är han att lagen i egna händer? Jag blir arg!