måndag 28 februari 2011

Jurist-Anna

Idag har jag varit på anställningsintervju på ett försäkringsbolag och hade på mig kavaj och såg ut så här:


Förutom att tröjan under kavajen inte var sned under intervjun. Hoppas att den inte var det i alla fall...

Det konstiga är att jag faktiskt gillar att ha kavaj. Känner mig som en power-business-kvinna mitt i karriären, på väg till ett viktigt möte eller nåt, och det är en ganska trevlig känsla. Det bådar ju gott inför framtiden i alla fall, då kommer jag antagligen vara tvungen att ha på mig kavaj på jobbet. Den här kavajen är för övrigt rätt gammal, köpte den för sex år sedan på Åhléns. Det fanns en tid när jag använde kavaj till vardags istället för jacka och matchade den med jättefula vita stövlar, inte snyggt alls. Men kavajen gillar jag.



Efter intervjun, som gick bra tror jag, köpte jag en ny mobbe. En Sony Ericsson X8 Experia blev det. Äntligen har jag en mobil som jag kan surfa med! Och ta kort med! Nu ska det bloggas, twittras och facebook:as så det står härliga till. Jag frågade tanten som jag köpte den av om mobilen var laddad och hon svarade att den var halvladdad, så det vore bra om jag laddade den ikväll "när jag lekt färdigt med den för dagen".

2 kommentarer:

kaffechoklad sa...

Vilka frågor fick du o hur många? Hur lång tid? Var det en person som intervjuade?

Anna sa...

Jag fick nästan inga frågor alls. Det var en väldigt kort intervju, typ 20 min, och det var mest han - det var bara en person som intervjuade - som pratade och så ställde han lite frågor till mig. Jag blev lite besviken över att han inte frågade "kan du berätta lite om dig själv?", "vilka är dina starka och svaga sidor?" när jag ändå övat så mkt på dem.