torsdag 10 mars 2011

110310

Jag är på dåligt humör och har varit det sedan i tisdags. Då fick jag nämligen reda på jag inte fått det jobbet som jag var på intervju för förra måndagen. FAN HELVETES JÄVLA SKIT är väl en ganska adekvat summering av vad jag har tänkt sen dess. Jag är ledsen, besviken, arg och bitter över att jag inte fick det där fucking kuk-jobbet. Jag vill så gärna ha ett juridiskt jobb i sommar, jag vill få relevant arbetslivserfarenhet och jag orkar inte jobba i vården i år igen. Och ingen från något av de andra 46 jävla jobben jag har sökt har hört av sig och vill träffa mig för en intervju. Jag är tydligen helt jävla oattraktiv på den jävla skitarbetsmarknaden. Helt jävla onödigt att jag lagt ner så himla mycket tid på att söka jobb och gå på seminarier om CV:n och anställningsintervjuer och sån skit. Jag kommer ändå inte få något jobb.

En liten ljusglimt i detta träsk som är mitt liv just nu är att jag hade en muntlig presentation idag som jag fick jättebra feedback på. Jag var jättejättenervös innan och under presentationen och trodde inte alls att det gick särskilt bra men det gjorde det tydligen. Gött! Lite kul också att det tydligen inte märktes att jag var nervös. Får ganska ofta höra - av människor som inte känner mig, märk väl - att jag verkar så lugn och samlad. Say what liksom? Jag, lugn och samlad? Skulle inte tro det... men det är ju bra att jag uppfattas så.

En annan liten ljusglimt är att det är min och Anders sjuårsdag idag! Ganska imponerande, om jag får säga det själv. Hur ska vi då fira denna stora dag, undrar ni kanske? Tja, vi ska la dricka vin och äta godis och se en film eller nåt. Vi är inte så bra på att fira om man säger så. Idag är jag dessutom alldeles för trött och bitter för att orka hitta på något ändå.


Avslutar det hela med en "fin" bild på oss.

6 kommentarer:

kaffechoklad sa...

Det är ju tyvärr vanligare att man inte fått jobb, än att man får. Inget uppmuntrande i det, mer att det förmodligen inte har något med just dig att göra.

Har du ringt de andra jobben, eller "bara" skrivit?

sara sa...

Grattis på 7årsdagen!

AnnaBanana sa...

Maja: till vissa ringt, andra skrivit. Jag vet att man egentligen ska ringa till alla men asså palla...

Sara: tack!

Annika sa...

Jag hade valt ut några jobb som jag varit "mest" intresserad av , av alla de där jobben du sökt...o sedan hade jag ringt och verkligen argumenterat för en intervju iaf. Min erfarenhet är att det är lättare att få jobben om man väl fått träffa arbetsgivaren.....visst ringa kan vara jobbigt men det kan också bli riktigt lönsamt! Ville iaf bara ge lite uppmuntran till dig! Det kommer ordna sig för dig Anna!

kakan sa...

än har inte tåget gått. många företag är bara sega med att gå igenom ansökningar, jobben jag har sökt i norge tex vet inte om de har någonting förrän i mitten av april. kämpa på, det kommer att lösa sig!

AnnaBanana sa...

Annika: jo jag vet att jag borde ringa... känns så jobbigt bara.

Karin: det är sant, jag är inte världens mest tålmodiga människa direkt...