måndag 28 mars 2011

löjligt

Alltså, det här är ju bara så fjantigt. Håkan Juholts särbo har begått ett brott - och? Säger det någonting om hur han kommer sköta sitt jobb som partiledare? Nej, det gör det inte. Man ska väl för i helvete inte behöva bli dömd för handlingar som andra människor begått, även om man har en relation till dem?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Det gäller hans omdöme om människor

l-hs sa...

Jo jag tänkte det samma först och hoppas att de inte komer att ältas detta i media.
Men det kan vara bra att ta fram sådana här "lik" så att inte någon senare försöker utnyttja det.
Det är nog skönast för dem bägge tror jag nu.

Jag röstar inte på Sossar vill jag tillägga men rätt ska vara rätt.

Anonym sa...

Jag kommer aldrig att ge min röst till ett parti vars ledare är sambo med en bedragerska

AnnaBanana sa...

anonym: varför inte? Det är ju inte Juholt som begått brottet. Dessutom, hon har blivit dömd och fått sitt straff - kanske dags att ge henne en andra chans?

I-hs: jag förstår hur du menar, men jag tycker det hade räckt med att hans lik hade dragits fram. Tycker det är onödigt att även hennes ska rotas fram.

l-hs sa...

Jo visst men någon annan kunde dragit fram det senare vid en omröstning tex eller utnyttjat det för egen vinning på annat sätt så de får nog bästa friden nu, och tål inte partiet de så är det ju bara att sluta.

Mvh
l-hs

l-hs sa...

PS de har ändrat på DN så man måste länka igen då länken inte fungerar längre.

AnnaBanana sa...

I-hs: tack för tipset, har ändrat så att länken fungerar.

Jag tycker inte att det är någonting man ska behöva tåla. Okej att allt Juholt har gjort dras fram, men det hans säörbo har gjort har ingenting att göra med hur han är som partiledare.

Hanna Andersson sa...

Tycker inte att det handlar så mkt om hans omdöme om andra människor heller, personligen är jag av den åsikten att de flesta ganska ofta inte har det bästa omdömet när det gäller kärleken, och att detta därför inte har särskilt mycket att göra med hans omdöme vad gäller andra.

maja sa...

Håller med dig anna, tycker det är oerhört fånigt och meningslöst.

Anonym sa...

Håller med, hade de varit gifta, bott ihop och haft gemensam ekonomi hade saken kommit i ett annat ljus men när de har haft en särborelation har inte Håkan någon skuld i detta.

Anonym sa...

Det blir kul med en statsminister vars sambo dömdes för bedrägeri. De blir säkert kompisar med Michele Obama !

Anonym sa...

Detta bevisar ju bara att socialdemokraterna nu i princip enbart bestar av ohederliga människor. I sann Göteborgsanda kan man säga. HAHAHAHAHA socialdemokratin e död Leve Socialdemokratin./Boose Muhl

Kent K. sa...

Re: Anonym 9:16 em + Anonym 11:21 em
Men du/ni tycker inte det är något konstigt att nuvarande statsminister har haft en barnflicka utan arbetstillstånd som han dessutom betalde långt under avtalsenlig lön till? Mig veterligt har han aldrig fått något straff för detta! Nuvarande socialförsäkringsminister har på otillbörligt sätt fått lägenhet som egentligen var reserverad för kvinnor som behövde skydd från misshandlande män! Det tycker du/ni är helt okay? Det finns mycket mer av den varan på den högra sidan av det politiska blocket, men det är nog inte lika intressant för Dagens Industri att "snoka" i! Det här är så uppenbart att det enbart har till syfte att skada den nytillträddas partiledaren för Socialdemokraterna då han tydligen upplevs som ett "hot" mot sittande regering och därmed också ett hot SN (Svenst Näringslivs organisationen)! Ni vet de som är de hemliga partibidragsgivarna till Moderaterna!
Har en människa avtjänat sitt straff och efter det lever ett hederligt liv är ärendet därefter avslutat och inte längre något som varken media eller någon annan längre har med att göra! Finns inget i svensk lagstiftning som stöder en evig stigmatisering av människor som någon gång under sitt liv begått ett brott! Jag hade faktiskt tyckt exakt likadant om det varit frågan om en politiker på högerkanten!

Rudis sa...

Vad särbon gjort är naturligtvis ointressant i sammanhanget, men inte vad Juholt gjort. Han ljög valberedningen i S rakt upp i ansiktet när Berit Andnor frågade om han kände till något som skulle kunna skada partiet. Och frågan blir då - vad mer har Juholt ljugit för valberedningen om?