måndag 7 mars 2011

Orkar inte

skriva ett så kallat case memo, orkar inte!!! Det är så förbannat tråkigt att jag DÖR. Palla att skriva ett referat av ett rättsfall, hur kul är det på en skala? - 10 typ.

Den här veckan har jag jobbigt mycket att göra, så mycket att jag nästan börjar skratta i ett hysteriskt anfall/gråta av utmattning. Förutom case memot, som jag ska skriva och sen hålla en presentation av på torsdag, ska jag förbereda opponering på en annan persons case memo, ha muntlig tenta i spanska ikväll och en skriftlig tenta nästa måndag. Samt börja förbereda en moot court (rättegångsspel). Dessutom ska jag gå på seminarium om anställningsintervju, föreläsningar i skolan, hålla på lite med tjejjouren och försöka ha ett socialt liv. Det här är definitivt sista terminen jag läser mer än 100 procent, aldrig igen. Det blir alldeles för mycket.

Lalalalalalalalala.... Okej nu tar jag några djupa andetag och försöker ignorera att det gör ont i bröstet/hjärtat pga stressen (kan för övrigt inte sova heller, thank god för sömntabletter säger jag bara) och kör på. Fullt ös medvetslös!

4 kommentarer:

kakan sa...

kom och häng med mig i den tysta datasalen på sol! case memo:ot kommer att skrivas i ett nafs. garanterat.

AnnaBanana sa...

men det finns inget wi-fi där och jag behöver använda internet... men jag är lite mindre stressad nu, är nästan färdig med case memo:t.

kaffechoklad sa...

men annapanna, det där går ju int...Hoppa seminariet om anställningsintervju och kanske kanske skulle du inte vara med i tjejjouren, så länge som du har så mycket att göra. Måste ta hand om lilla hjärtat ju.

/orolig storasyster

AnnaBanana sa...

Asch då! Lite stress har la ingen dött av. Eller? Tjejjouren vill jag absolut inte sluta med och anställningsintervjuseminariet har jag varit på. Vet ej varför dock med tanke på att det ändå inte är nån som vill anställa mig.