torsdag 23 juni 2011

pinigt

Idag när jag och Anders gick en sväng på stan hade vi båda på oss praktiska och bekväma men ack så fula träningsskor, båda från asics (självklart har vi samma märke på skorna, något annat går ju inte för sig:Jag tycker det är astöntigt med par som går omkring i typ gympaskor på stan och nu har jag alltså själv blivit sån?! Jag som (nästan) alltid tidigare valt snygghet före praktiskhet - det måste vara åldern. Oh my, nu kommer det gå utför. Snart kommer matchande outfits med khakifärgade shorts och pikétröjor.

9 kommentarer:

Lina sa...

NEEEEJ!!!!!!!!!! Det är ju den stora fasan!! Måtte jag aldrig välja praktiskt framför snyggt!

AnnaBanana sa...

eller hur! tantvarning på det... men jag skyller på anders, han väljer alltid praktiskt före snyggt och nu har det börjat smitta av sig på mig.

Xiao sa...

hejjahejja!!

äsch men du kom väl men mjukisbraller till skolan redan termin 1 om jag inte minns fel?

AnnaBanana sa...

AS IF!!!

Xiao sa...

tenta räknas som skola!!

AnnaBanana sa...

det gör det inte!!!

Xiao sa...

do TOOOOOO

Sköna Helena sa...

Åh, jag är också där! Började gå med gympaskor till jobbet varje dag under vår stegtävlig (bytte dock om när jag var på plats, jag lovar!), men nu känns alla andra skor så himla OBEKVÄMA. Och jag vill bara matcha promenaddojjorna med t-shirtklänningar och tights. Tips: Bär superbekvämklädseln på semestern, varje dag, oavsett vad du egentligen känner för. Så kommer suget efter fint framför bekvämt tillbaka. Hoppas jag. Mitt måste ju komma när som helst nu. Kram

AnnaBanana sa...

Helena: men jag har ju ingen semester... dock hjälper det att jobba i vården och ha asfula arbetskläder för då vill jag bara ha snygga kläder när jag är ledig.

Jag hatar verkligen att få ont i fötterna, det är så himla jobbigt. Min plan är att hitta skor som är både snygga och bekväma, typ ecco-skor. Smart va!