torsdag 7 juli 2011

Sorry

för den dåliga bloggningen den senaste veckan men jag har haft fullt upp med att flytta, jobba och fixa i den nya lägenheten som jag och Anders bor i sen i lördags. Nu när vi bor i en tvåa fattar jag hur litet vi faktiskt bodde innan, två personer på 22 kvadrat är aningens för trångt. Nu har vi ett riktigt kök istället för pytteliten kokvrå och man kan vara mer än en person samtidigt där! Och vi får ÄNTLIGEN plats med en dubbelsäng så vi kan sova bredvid varandra. Jag har ett toalettbord! Och vi har ett vardagsrum! Med soffa! Och varsitt skrivbord! Det är ju helt fantastiskt att jag har ett eget skrivbord som jag inte behöver dela med Anders och som inte dessutom används som matbord. Vi har balkong och badkar! Och massa förvaringsutrymmen, nu behöver jag inte längre ha mina kläder nedpackade i resväskor utan alla får plats i garderoben. Underbart!

Alltså det är så SKÖNT att ha flyttat och ha en riktig lägenhet för första gången på cirka sex år. Det känns som vi bor i en typ lyxlägenhet nu (men om ett år eller så kommer vi säkert börja tycka att den är lite liten och vilja flytta till en trea).


Första bilden från nya läggan. Woop woop! Här ser ni köksdörren, lite av sovrumsdörren samt kylen & frysen. Det är också en sån lyx, att ha riktigt kylskåp och riktig frys, istället för ett minimalt kylskåp och frysfack där man knappt fick plats med någonting. Nu går det plötsligt att storhandla mat, det har vi inte haft plats för innan. Och äntligen får jag använda alla kylskåpsmagneter jag samlat på mig men inte kunnat använda eftersom gamla läggan inte hade magetvänlig kylskåpsdörr.

4 kommentarer:

Xiao sa...

Göttans! Jag vill hälsa på!

AnnaBanana sa...

Du är så välkommen så!

maja sa...

Visst e d gött! o ni förtjänar det verkligen så trångt som ni bott...men ja, efter ett tag blir man storhetsgirig...vill ha större o ljusare o tystare o balkong (fast det har ni redan) o badkar (fast det har ni också) o mer förvaring (fast det har ni med, så ni kanske klarar er...)

Hur som, lycka till o grattis till lyan! Kommer sen och dricker rosé (utan fanta, too bad with), mmm...

maja sa...

o du, maila mej da adress, please