torsdag 8 december 2011

bloggtorka:(

Alltså FY vad dåligt mitt bloggande är nuförtiden! Men jag har ingen inspiration, inte ens till att skriva om våld mot kvinnor - och då är det illa. Ni får jättegärna kommentera om det är nåt ni vill att jag ska skriva om tills blogglusten återkommer.

Kan ju i alla fall berätta om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden:

- i måndags hade jag min allra sista föreläsning i skolan! Crazy bananas. Jag börjar verkligen bli färdig jurist snart.
- jag har fått ett nytt jobb, yay! Ska jobba som sekreterare/assistent på en advokatbyrå under vårterminen. Det innebär att jag kommer jobba 18 timmar i veckan samtidigt som jag ska skriva min examensuppsats. Vojne, vojne. Men med lite planering och självdisciplin ska det la gå.
- jag har precis beställt den här klänningen från HM:s rea:


Den passar perfekt in i min nya klädstil "lawyer chic" (vilket innebär dressade kläder som ändå är chica, typ. T ex en snygg, "stilig" klänning med kavaj till). Är dock lite rädd att jag kommer se ut som en stor bajskorv i den. Alltid lite tricksigt att ha bruna kläder...

Det var la allt för nu, som bloggare som inte behärskar svenska språket brukar skriva. Som sagt, kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om (om jag nu har några läsare kvar).

3 kommentarer:

The world according to Elsa sa...

Grattis till jobbet! Jag tycker du borde anta Fannys utmaning om kärlek och relationer (du vet vilken jag menar, du läser väl hennes blogg?)

AnnaBanana sa...

Elsa: tack! Jag läser inte Fannys blogg, men jag antar att det här är den här utmaningen du menar? http://www.arsinoe.se/?p=13894

Den låter intressant. Kan dock inte lova att jag kommer följa den helt och hållet, jag brukar vara väldigt dålig på att genomföra sådana där utmaningar.

Xiao sa...

Åh grattis till jobbet!!
Blogga om julklappstips! Jag har klapptorka.