söndag 21 maj 2006

Blå-grön

Gjorde precis testet på DN för att se vilket parti jag tycker som. Tydligen är jag centerpartist, med inslag av miljöpartiet och folkpartiet. Min livsstil är folkpartistisk men även här med inslag av miljöpartiet (för jag gör ju verkligen så mycket för miljön). Tur att jag inte blev sosse/vänsterpartist. Det hade varit jobbigt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej! Väntar på brev...Du får skicka snart så jag kan skicka ett svar och berätta om en töntig kille jag jag dejtade ett litet tag....han är dumpad nu. Yack!

Anonym sa...

Jag igen! Hur är det i London? Trivs du? Shoppat nåt snyggt? Vill se de mycket omtalade silverskorna. Funderar på en vit trench och en rosa tyllaktig klänning till Olofs student, synd att jag inte har råd bara.... Hör gärna av dig dig snart! Kramar next big siss

Anonym sa...

toodeloo
eller hur det nu stavas=)
o ja, C står för Charlotte..jag ska till london me Anna o Annica så då tänkte jag att jag skulle lysa upp din tillvaro med min närvaro;> har inte hört om dom vill följa med men det tror jag säkert att de vill.
Vi tänkte nog ta o se nån musikal, lust att följa me?några förslag?
ta hand om dig, o deppa inte ihop där borta. två månader går fort när sommaren o det fina vädret kommer!

Anonym sa...

Hej!
Själv blev jag 90 procent v och 88 procent mp. Vilket iofs var ganske väntat. Men jag vet ändå inte vad jag ska rösta på...
Gå och se mamma Mia, den e kul om man kan låtarna!
Kram Åsa

S. sa...

Skitprov...stammer inte over huvudtaget. Skitprov. Hmm man kan saga att jag inte ar nojd med provet. Skitprov.

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonym sa...

Great site lots of usefull infomation here.
»