fredag 26 maj 2006

Fredag

Death Cab for Cutie ska ha konsert i Brixton (30 minuters promenad från mig) den 28:e juni! (Sorry, A, du missar det precis) Wee!! Ska gå. 15 pund, ca 200 kronor, ett riktigt bargain price. Jippi jay vad kul!

What's new? Inte mycket. Det blev ingen quiz night i tisdags, det var helt fullpackat på puben. Det blev livemusik på The Bedford istället, där jag inte varit på väldigt länge. Mycket trevligt var det, som vanligt. Drack öl! En Stella, mycket gott. Första gången på ages som jag beställde en öl ute. Så går det när man är trött på rödvinsfläckar. Och rödvinströtthet.

Planer inför helgen:

eh...vet inte riktigt. Jo, köpa studentpresent till lillebror, studentklänning till mig, dagbok, engångskamera, kuvert, frimärken, vykort. Gå på Museum of London, vandra i Kensington Gardens och Notting Hill och kanske även vacka Little Venice, träffa Caisas pojkvän, eventuellt (most likely) gå ut, förhoppningsvis gå på bio och finally se Brokeback Mountain. Busy, busy. Får se hur mycket av detta som verkligen händer.

Idag var för övrigt första soliga och någorlunda varma dagen på länge. Jippi jay! Är sommaren poå väg, måhända?

(En fråga: i länder med ständigt samma väder, typ... eh, ja, öknen eller nåt, vad pratar de om där? I länder som Sverige och England är ju vädret det konstanta samtalsämnet, som alla, always, diskuterar och analyserar, så om man inte har det att prata om, vad pratar man om då? När man sådär småpratar och inte har så mycket att säga till varandra, då är ju vädret ett pålitligt samtlasämne. Måste vara jobbigt att bo i öknen.)

1 kommentar:

kaffechoklad sa...

Siesta, siesta...då försvinner ett par timmar om dagen där man sparar in på lite snack... Även om kvällen sen är längre så är det mer party kanske? med dans=no talk necessary eller med oväsentligt tjöt eller med mer djupt tjöt när alkoholen satt in och mörkret ligger som en beskyddande slöja (för visst avslöjar folk mer i natteljus?)och vädertjöt behöves därmed icke. Behöver väl knappast tillägga att teorin saknar vetenskapligt underlag...