fredag 29 december 2006

what a difference a day make

Veckans...
höjdpunkter: well, det blir juldagens icke-utgång (det blev istället en förfest med efterfest direkt efteråt eftersom alla uteställen var fullproppade med folk. På efterfesten lekte vi klassikern mobbningsleken. Jag blev vald till bland annat den som var mest trolig att ha sex med Leif "Loket" Olsson och Robert Aschberg. Jippie) och onsdagens OC-maraton med Seb. Eftersom han skulle jobba dagen efter, kunde vi inte ha ett klassiskt 21-timmars maraton utan det blev bara nio timmars tittande. Jeezus, nu är jag helt fast i säsong tre, älskar OC igen, och åh vad snygga kläder Summer och Marissa har! Vill haaa.
"släkt"middag: igår, med the in-laws. Förrätt, huvudrätt, efterrätt, förlovningspresenter.
plugg: ingenting, hittills. Ehum. Har tänkt vara klar med bajsuppsatsen på söndag, men vi får se hur det blir med det.
julklapp: De i utkanten älskande av Johanna Nilsson. Har inte läst den än, men eftersom det är Johanna Nilsson som skrivit den måste den vara bra. Hon kan helt enkelt inte skriva dåligt.
vuxenpoäng: var och storhandlade på Willys idag. I bil dessutom.
reafynd: Blått halternecklinne från Gina Tricot (65 kr), trosor från Gina Tricot (25 kr styck), jacka från HM (250 kr), rosa omlottröja från HM (105 kr) och blå platta pumps i jeanstyg från Din Sko (100 kr).





Inga kommentarer: