lördag 14 april 2007

torrt

Lärare O:

"Ibland sitter jag och kollar på nätet och letar efter nya roliga rättsfall från Högsta domstolen. Då hittade jag detta, som omkullkastar allt jag sa till er tidigare under terminen. Jag blev så glad, att jag ringde min fru och sa att ikväll får vi fira med prinsesstårta!"

5 kommentarer:

Anonym sa...

what sa han sa? hehe kul...

Anonym sa...

hejsvejs. Jag kom in på din sida lite så där by mistake när jag sökte på nollning + lund + juridik. Har nämligen med tänkt, eller har sökt dit till ht 07. Tänkte fråga dig lite om det var svårt att skaffa boende, du bor i lhg nu eller ? Skulle jag med vilja göra, inte så kul med mnskor i köket på morgonkvisten. Sökte du boende via AFB ? //Ha de bra Martina

Anna sa...

Hej Martina! Jag bor i lägenhet, i andra hand. Fixade den via Bopoolen (tror adressen är www.lu.se/bopoolen eller dylikt), men jag fick den inte förrän jag redan kommit ner hit. Det kan vara lite trixigt att få tag på bostad i början, men det löser sig alltid. En del kompisar fick bostad via AFB, de har novischförtur på vissa bostäder, främst korridorrum tror jag. De släpper de med novishförtur ngn speciell dag vid en viss tidpunkt, kolla upp det för om du inte är ute i god tid får du ingen där. Lycka till!

Anonym sa...

:) aha tack så mycket. Tänkte även fråga, ifall du nu vill säga, vad du hade för betyg och kom in med? Är ju ganska högt och vet inte om man kan lita på den siffra som läggs ut på studentum.nu, kan ju höjas //martina

Anna sa...

Martina: Jag kom in på mitt högskoleprovspoäng som var 1,7. Tror betygsgränsen när jag sökte i somras låg runt 19,3 på första uttagningen.