söndag 10 juni 2007

årets första dopp & myggbett





Fredagsparmiddag med Henc och Ricki, och sedan två lååånga dagar i Trollhättan och Vänersborg med Anders släktingar och kusin Johannas studentfest. Badade för första gången i år, visserligen inte i havet utan i Vänern så det räknas ju inte riktigt, och fått fett många myggbett på benen.

Otroligt varmt ute - måste gå och köpa chokladyoghurtglass.






2 kommentarer:

kaffechoklad sa...

ser härligt ut med "strandvått" hår och chokladyoghurtglass...mmmm

Anonym sa...

åhhhh, va gullig du är på strandbilden! och chokladyoghurtglass, vart köper man det egentligen?

måste utreda mitt N.T hat ytterligare känner jag: jag avskyr henne för att hon är falsk och pretentiös, hon säger att hon avskyr Hollywoood och att alla skådisar är ytliga etc etc och att hon själv minsann bara gör intressanta och djupa roller. Och sen å baaa, öhhh, Star wars? det enda hon gör i dom filmerna är ju att gå omkring och gråta och va på smällen och vänta på att killen ska komma hem... Och i Garden State fyller ju hennes karaktär egentligen bara rollen av att vara kvinnan som (metaforiskt alltså) förslöser mannen? Jag menar vem är hon egentligen och avrför bor hon i den där hålan egentligen som i övrigt frammålas som ett ytterest deprierande ställe med halvt hjärndöd befolkning?
Menmen, hon var gullig i Leon iaf... och jag har inte sett Closer... och egentligen gillar jag Garden State görmycket... så egentligen vet jag med andra ord ingenting:) höhö