lördag 2 januari 2010

hejdå 2009, hej 2010så var det nytt år då, nytt decennium till och med. till skillnad från de flesta andra så tror jag inte att det här året kommer bli roligare eller bättre än 2009, snarare tvärtom. idag är årets andra dag och jag börjar redan tycka att livet är tråkigt. det kan bero på att jag måste börja tentaplugga (bläääää) imorgon och för att jag snart ska börja jobba på ett jobb som inte känns överdrivet skojigt + att det typ inte kommer vara nåt folk kvar i lund i vår (viss överdrift dock). men det är inte bara det som får mig att bli en smula deppig, utan det känns som att något fattas men jag vet inte vad. jag vill att mitt liv ska vara roligt vilket det inte är nu men jag vet inte vad det innebär. jag vet inte vad är för roliga saker jag vill göra eftersom jag inte vet vad jag vill. vill jag festa mer? vet ej. resa? vet ej. jag vill bara bort bort bort men jag vet inte till vad. jag blir stressad av att inte riktigt veta vad jag vill eftersom jag inte vill inse en dag i framtiden att jag slösat bort mitt liv - som det känns litegrann som jag gör nu. jag menar, det är väl ändå meningen att livet ska vara roligare än så här? dvs sova till tolv, kolla på oc till halv fyra, diska, laga mat och sen sätta sig framför dattan och teven resten av kvällen fram tills det är dags att gå och lägga sig och sen börja om från början imorgon igen. kul liv, not.

jag känner en liten livskris på g. quarter life crisis är ju den nya medelålderskrisen, och jag är ju inte den som inte vill vara trendig, så att säga.

1 kommentar:

Nina sa...

Känner preciiiiiis likadant! Men, har dock en vag aning om jag brukar känna såhät varje år 1 januari och några veckor framåt...så ska nog avvakta lite innan jag gör några drastiska åtgärder... ;)

Jag är iaf kvar i Lund i vår, vi får planera massa roliga fester och grejer tycker jag!!!

Puss!