torsdag 14 januari 2010

living on the edge, tenta-stylejag har tenta imorgon (förhoppningsvis min allra sista juridiksalstenta!) och till denna tenta får man ta med sig all kurslitteratur. jag har dock valt att leva on the edge och struntat i att köpa en av böckerna eftersom den a) är alldeles för dyr, kostar trehundra någonting och det är lite too much för min budget just nu om man säger så och b) den verkar rätt meningslös. tänk om jag inte klarar tentan för att jag sket i att köpa boken? risken känns väldigt liten men man vet ju aldrig. dessutom funderar jag på att strunta i att skriva in anteckningar, som skulle kunna vara viktiga på tentan, i en annan bok och istället äta godis och kolla på tv.

livet som rockstar alltså, det är så här det måste kännas, som ett never-ending risktagande med attityden jag-bryr-mig-inte-om-något-annat-än-sex, drugs & rock'n'roll. eller som i mitt fall, godis & tv.
1 kommentar:

kaffechoklad sa...

hade också tenta idag, gick nog rätt käs...bläddrade igenom 1000-sidors boken första o enda gången dagen innan kör "living on the tenta-edge anna style":)men men...hoppas din gick bra!