söndag 14 februari 2010

alla hjärtans dag

egentligen tycker jag att det är rätt töntigt med alla hjärtans dag, men jag kan ändå inte låta bli att skriva ett alla hjärtans-inlägg.

idag är det exakt sex år sedan jag och anders träffades allra första gången (sex år!!! omg, en halv evighet ju!). jag tyckte han var töntig och småjobbig, han gav mig sitt telefonnummer, och så gick vi på dejt, och så blev vi ihop så småningom. vad kan vi lära oss av detta, kids? jo, döm aldrig någon efter första intrycket. hade jag dömt anders efter vad jag tyckte första gången vi träffades hade vi inte blivit tillsammans. för att fira denna historiska händelse slänger jag in en gammal bild, från sommaren 2004, när anders hade mer hår och jag hade en brun manchesterkavaj:en liten lovesång kan vi allt stå ut med också:

5 kommentarer:

Lina sa...

Awwwwwwwwwwwwwww!

Anonym sa...

Puss puss puss puss
/Anders

Nina sa...

sööööta ni var!

inte för att ni inte är söta nu längre alltså, men ja, ni fattar :)

Sköna Helena sa...

Ååh, så fint! Och jag minns verkligen det där eftersom vi pluggade Littvet och jag precis var nykär själv och det var så romantiskt tyckte jag att ni faktiskt träffades på Alla hjärtans dag och blev kära. Grattis på 6-årsdagen!!! Kram

kakan sa...

åhh vad fina ni är! och vad små ni ser ut och vad längesen det där känns. minns när den där blden togs (tror det var jag som tog den tom:)), tror bestämt att jag var lite avis på dig som funnit the big L, hehe.
xoxo och happy valentine!