fredag 26 mars 2010började dagen med att titta på det omtalade uppdrag granskning-programmet, det om linnea som blev våldtagen i sin skola och sen fick hela samhället emot sig när alla byns idiotinvånare valde att tro på våldtäktsmannen istället för henne.

egentligen borde jag inte kolla på sånt för jag blir så vansinnigt arg, upprörd och ledsen. hur kan det finnas såna korkade, elaka, inskränkta och trångsynta människor??? för helvete, killen erkände vad han hade gjort och blev fälld både i tingsrätt och hovrätt och begick dessutom en till våldtäkt, som han också blev fälld för i tingsrätten och hovrätten!!! jävla puckon. jag kan möjligen förstå att hans vänner och familj valde att tro på honom men alla andra idioter i samhället? hur kunde de välja att tro att han var oskyldig? och hur kunde linneas sk "vänner" svika henne så och tro på killen istället för henne?

fy fan vad jag hatar våldtäktsmän, jordens avskum. må de ruttna i helvetet allihop.

2 kommentarer:

Lina sa...

Gjorde ett aktivt val att inte se programmet. Kände att reaktionen från mig inte hade varit hälsosam. Såg trailern dock och det räckte för att konstatera att hela byn måste vara ett gravt fall av inavel.

Annika sa...

Jag håller verkligen med dig, var bland det mest sjuka jag hört om på länge. Säger också som dig, hur kan vuxna människor bete sig så?! Såg nyss inslaget från händelsen i kyrkan och prästen menar att det var "en fin gest" från killen. Öh?! De kunde lika gärna hängt upp ett plakat där det stod "välkommen att våldta, vi tycker sånt är okej!"