tisdag 9 mars 2010ibland är jag så klantig att jag blir trött på mig själv. förra veckan gick jag in i en hurts i min lägga och fick ett skrapsår + stort blåmärke på låret, i måndags körde jag i knäet i en mutter/skruv/ngt som gjorde ont så jag är alldeles uppskrapad där och idag brände jag mig på ugnen:jag är tyvärr väldigt bra på att bränna mig på saker. förutom spisen, ungen och varma kastruller så brukar jag bränna mig på strykjärnet och locktången och sånt. det värsta var när jag jobbade på mcd för massa år sen, då brände jag mig jämt, har faktiskt fortfarande kvar några brännmärken från den tiden. inte kul.

anyways. jag har bestämt mig för att resa i sommar, förutsatt att jag hittar någon att resa med (host, evelina, host). vet inte riktigt vart jag ska resa, en tågluff i östeuropa kanske? eller asien; vietnam, eller kina. vi får la se. det spelar inte så stor roll vart det blir, så länge jag kommer iväg och gör något roligt i sommar. är trött på att bara jobba och vara hemma i sverige varje sommar, jag har rest alldeles för lite hittills i mitt liv så det är änna dags att ändra på det nu.

ska jobba imorgon, blä. är nervös för att jag ska ge insulin, det är läskigt att ge någon en spruta. usch. förhoppningsvis kanske det blir lättare att jobba när jag har ett mål med det, när jag kan tänka på att pengarna jag tjänar ska gå till sommarens resa. hoppas VERKLIGEN att den blir av.

3 kommentarer:

kaffechoklad sa...

Låter sketakul med en resa! Är fett sugen själv. Funderar på att dra te norge i höst om inget lockande o betalande jobb dykt upp, skramla ihop lite stålar o sen svänga runt i världen en månad eller två...

Ang. insulin var jag också asnervös innan jag gett min första spruta. men det var inga problem alls. jättelätt att sticka ngn annan faktiskt. dels är de så vana, dels känner man ju inget själv så det är liksom bara att trycka på...

Lina sa...

Mäh! Spruta måste ju vara ascool!! Leka doktor liksom! Blir nästan lite avis.

Återkommer angående resplanerna :)

AnnaBanana sa...

maja: nej, det är faktiskt inte så farligt att sticka ngn annan, men ändå lite läskigt med ansvaret. är som vanligt rädd för att göra fel.

lina: till skillnad från dig har jag aldrig velat vara doktor... klart du ska resa!