torsdag 4 mars 2010

nyshoppatidag har jag varit i malmö och shoppat med karin. på hm köpte jag ett par svarta tajts med fuskskinndetaljer och ett annat par med dragkedjor, samt ett par grå cykelbyxor. jag vet att det inte är någon annan än jag (och elin kling) som tycker det är snyggt med cykelbralls, men ni får i alla fall hålla med om att det är praktiskt på sommaren om man inte vill att låren ska gnuggas mot varandra när man går och om man har kort kjol/klänning.dessutom bidde det en mycket onödig grej, ett par mintgröna solisar från gina tricot:


varför köper jag massa solglasögon??? så extremt onödigt när jag alltid har glasögon och aldrig linser. det är kanske dags att komma över min skräck för att peta mig i ögonen och skaffa linser så jag får användning för mina coola brillor.

dagens ångeststatus: ont i hjärtat (vilket jag har hela tiden, varje dag - kommer säkert att dö snart), stressad, trött, nervös inför jobbet imorgon. annars är det bra. längtar nåt oerhört till den första april, då ska jag åka hem till uddevalla några dagar och göra absolut ingenting förutom att äta påskgodis. underbart!

1 kommentar:

Lina sa...

Oh diggar tightsen med skinndetaljer gör mö!
Fy vad skönt det låter att åka hem å bara vara. Längtar också till april för då kommer det vara vaaaarmt här (hoppas jag)