söndag 18 april 2010

en lista om bloggarhittade den här käcka lilla listan hos spiderchick:

Blogg jag läser först:
Bloggkommentatorerna eller Engla.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: anna hibbs.

Kändisblogg jag följer: är sanna lundell känd? annars läser jag ebba von sydow då och då, inte för att jag egentligen tycker att hennes blogg är särskilt rolig men det är liksom en gammal vana, hennes blogg var en av de allra första jag började följa, back in 2005.

Mest kända bloggare jag sett IRL: moderniteter-olivia. hon är för övrigt min stilförebild och är (tillsammans med sin syster) tillägnad en inspirationsmapp på min datta fylld med bilder på hennes snygga outfits.

Första bloggen jag började följa: ebba von sydows, som sagt.

Bloggare jag beundrar och varför: jag gillar popmorsa och ghazal väldigt mycket, för de är coola tjejer som skriver förbaskat bra och vågar vara öppna och personliga. jag önskar att jag vågade och kunde skriva som de gör. en annan bloggare jag gillar skarpt är hanapee, som också är väldigt öppenhjärtlig och personlig och vågar vara "ful" och knäpp. en befriande kontrast till alla spyframkallande rosa sockervaddsbloggar som jag av någon anledning läser.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: inga.

Då hatar jag att blogga: när jag inte kan komma på någonting överhuvudtaget att skriva om och ändå gör ett halvkasst inlägg för att jag får panik över att det gått så lång tid sen senaste uppdateringen.

Då älskar jag att blogga: när jag tycker jag skrivit ett riktigt bra/intressant/roligt inlägg som jag vet att folk kommer kommentera.

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: sebbe sebbelito, maja, leonor, evelina.
two enthusiastic thumbs up! var bara tvungen att avsluta den här blogglistan med en klassisk bloggbild, har ungefär en miljon såna här sparade på dattan.

4 kommentarer:

maja sa...

vill tipsa om en annan icke sockersöt blogg som ibland kan vara rikigt rolig: Tuffast av alla, http://tougher-than-the-rest.blogspot.com/

samt hennens sambo som jag inte läst jättemkt av men det jag läst är kul på ett bitter sätt: mikebike, http://bloggfrossa.blogspot.com/2010/03/hej-jag-heter-mikael-och-jag-ar-33-ar.html

du skriver också bra, men det vet du väl redan. fortsätt så!

Nina sa...

mäh, ursäkta mig, jag kommenterar ju också som en annan stalker här!!!!
har iofs ingen blogg att länka till...kom jag på nu... :D

puss på dig i alla fall! :)

AnnaBanana sa...

maja: jag har kollat lite på bloggarna nu, de verkar definitivt läsvärda. tack för tipsen!

nina: ja det var så jag tänkte, tog bara med folk som har en blogg. puss på dig med!

Lina sa...

Hey! Tack för uppmärksamheten :)
Kram