torsdag 6 maj 2010

livet och så

inte en endaste kommentar hittills på mina senaste tre inlägg! wtf? nu känner jag pressen att jag måste skriva ett jätteintressant inlägg som genererar massa respons men jag har ju inget att säga (men skriver ändå). ni får hålla tillgodo med detta:

jag har kommit in i livet som semi-arbetslös (dvs jag är inte helt arbetslös men jobbar väldigt lite, i april jobbade jag sju dagar och det lär väl bli nåt liknande den här månaden). sovmorgon nästan varje dag, sköna långa frukostar, daytime-tv (bäst är beverly hills-repriserna på tv4+ varje dag 13.30), slösurfing, träning, fikor, pubhäng, läsning och annat trevligt. jag trodde jag skulle bli jätterastlös av att inte göra någonting men än så länge har det inte hänt. den största - enda? - nackdelen med att vara semi-arbetslös är såklart att jag inte får så mycket pengar, men asch. jag har så jag klarar mig. sen så är det lite tråkigt att alla andra är busy med att gå i skolan och skriva uppsatser och sånt där och inte alltid har tid att umgås med moi.

annars är jag mycket glad över två saker: 1) om två veckor, den 20:e, åker jag och karin till amsterdam!!! har aldrig varit där förut så det ska bli väldigt kul. 2) jag ska till paris över midsommar!!! är bjuden på bröllop där. very nice! känns bra att redan ha två resor inbokade i år, visserligen bara weekendresor men ändå. kan ju passa på att fråga om någon vet något bra, billigt, hyfsat centralt hotell i paris? har faktiskt bara bott på hotell en enda gång i mitt liv (crazy men helt sant) så jag är very excited över att få göra det igen. mest excited är jag över att få äta hotellfrulle, detta vida upphöjda, omtalade fenomen.

2 kommentarer:

Nina sa...

say what? hur kan du ha undvikit att bo på hotell mer än en gång??

Tyvärr måste jag nog ta ner dina förväntningar på franska hotelllfrukostar, inte så mkt mer än en croissant och sylt. gott, visserligen, men inte så möe mad om man säger så... Om du lyckas hitta nåt Ibis-hotell kan jag iofs tipsa om det, bodde med fam. på det när de hälsade på mig i Caen, och det var mkt bra och dessutom normal frukostbuffé! :)

PS. Är lite lätt avis på att du överhuvudtaget ska till Paris ...! vill meee!

AnnaBanana sa...

ja du. för det första: jag har aldrig varit på charterresa. för det andra: jag har inte rest så mkt öht. för det tredje: när jag har rest, har jag bott på hostels.

thanx för tipset om ibis, ska se om jag kan hitta ngt.