onsdag 23 juni 2010

Herregud, så mycket som jag har pluggat sen i söndags har jag inte pluggat sen gymnasiet tror jag. Förutom att det är massa att förbereda inför varje lektion (har två per dag) så ska jag ha en muntlig presentation om EG-domstolen på måndag och jag har varit tvungen att fixa ihop den här veckan eftersom jag är i Paris hela helgen. Har en smula ångest inför redovisningen eftersom 1) jag är väldigt ovan vid att ha muntliga redovisningar, vi har aldrig sådana (individuella) på juristprogrammet 2) jag ska prata på engelska 3) jag känner inte att jag har full koll på det jag ska prata om. Men nu har jag i alla fall suttit i två dagar med rapporten och nu tycker jag att ändå börjar likna något så förhoppningsvis blir det la bra till slut.

Längtar jättemycket tills imorgon, ska bli görkul att åka till Paris och kul att gå på bröllop. Ser fram emot att äntligen få använda min fina fina klänning. Det ska bli jättefint väder hela helgen i Paris, mellan 25-28 grader, inte illa alls. Då kanske min stackars bleka kropp kan få lite färg, det hade inte varit fel.

Annars så har jag visat amerikanarna hur man firar svensk klassisk midsommar och hur man dansar små grodorna idag. Very nice indeed. Och med det vill jag passa på att önska en glad midsommar och illustrerar detta med en fin bild från i fredags:Au revoir! (Den här gången har jag inte varit duktig och förinställt inlägg så det blir nog inga nya inlägg förrän på måndag. Men den som väntar på något gott...)

2 kommentarer:

Nina sa...

mina snygga söta älskade jurizter! ni är så heta att jag bara vill äta upp er! åhhh vad jag saknar er!

AnnaBanana sa...

vi saknar dig med darling!