söndag 20 juni 2010

störst av allt är kärleken

Jag kollade på bröllopet hela dagen igår, tror jag satt tolv timmar framför teven och glodde. De är ju så himla fina och söta tillsammans och de verkar verkligen kära i varandra. Naaaw! Hör också till skaran som gillade Daniels tal väldigt mycket (även om det var lite smärtsamt att lyssna på, alltid jobbigt med såna där känslosamma grejer tycker jag), det hördes hur oerhört mycket han älskar Victoria. Naaaw!Jag vill också gifta mig! Varför måste det vara så förbaskat dyrt? Ett bröllop går inte riktigt ihop med studentens torftiga budget så att säga så vi kommer nog inte att gifta oss förrän om tidigast två år tyvärr. Synd, för jag - och alla andra - tycker änna att det börjar bli dags att vi slår till snart, vi har ju faktiskt varit tillsamman i drygt sex år och varit förlovade i tre och ett halvt år. Förresten, och det här är lite pinsamt att säga, jag tycker att jag och Anders påminner lite om Daniel & Vickan. Inte så mycket utseendemässigt men hur de är mot varandra, så söta och gulliga, precis som jag och Anders är (oftast i alla fall) och jag tror att de tycker om varandra lika mycket som jag och Anders tycker om varandra. Jag vill också vara få vara så där puttinuttig inför alla så som de var igår och höra allas "oooh":anden och "aaah":anden och se alla gråta en skvätt för att vi är så fina och lyckliga tillsammans. Men men, den som väntar på något gott...

Annars har jag börjat läsa mina sommarkurser (Comparative constitutional law & Negotiation skills in international transactions, fancy namn) så jag har varit busy med att socialisera med massa amerikanare och pluggat och sånt och inte haft så mycket tid att uppdatera bloggen. Jag är inte van vid att ha mycket att göra, har ju levt värsta slackerlivet i två månader, men nu måste jag plötsligt börja plugga massa. Lite jobbigt... De här kurserna verkar inte direkt vara sådana som man kan glida igenom vilket annars är vad jag brukar göra. Å andra sidan verkar de väldigt roliga och intressanta och jag gillar att för en gångs skull läsa på engelska, för första gången sen jag började på juristprogrammet.

På torsdag ska jag och min kärlek till Paris för vi ska på bröllop där på lördag. Har ni något tips på en bra bröllopspresent? Brudparet har inte lämnat någon önskelista och jag har ungefär noll idéer förutom att det helst inte ska vara något ömtåligt eftersom det ska överleva en flygresa utan skador.

4 kommentarer:

kakan sa...

snygga handdukar från tex marimekko eller almedahls kanske? Enkelt att packa med och utlandssvenskar brukar ju uppskatta svenska (eller skandinaviskt dåra) grejer (ännu) mer än vad svenska gör.

Nina sa...

lite innen på samma spår, typ fina lakan och påslakan! :)

ha det fab i paris!

Leonor sa...

En gång gav jag en mixer till ett brudpar. En sån där kitchig i mintgrönt eller vad det var. Det blev jätteuppskattat trots att jag själv först tyckte det var en lite tråkigt present.

AnnaBanana sa...

tack för tipsen! det blev dock ngt helt annat till slut, vågar inte skriva ut vad om brudparet mot all förmodan skulle läsa min blogg.