söndag 15 augusti 2010

Bröllop på Marstrand

Igår var jag och Anders på Helenas & Kristoffers fina, fina bröllop på Marstrand. Det såg ut så här:


Anlände på Marstrand en och en halv timme innan vigseln började och passade på att äta lunch. Anders satte servetten ovanför skjortan, inte snyggt men praktiskt.


Här är jag. Hej hej.


Här är brudparet.


Kommer ut ur kyrkan och får pärlsocker och såpbubblor på sig.


Kyssen.


Min Anders.


Glad brud, fin klänning, fin bukett.


Flakmoped! Coolio!
Sen båt. Fick lite Vickan & Daniel-vibbar.
Tårtan. God.


Efter tårtätande fick vi åka hem, annars hade vi inte kommit till Uddevalla förrän åtta i morse. Lite fail på det, man vill ju inte vara de första som lämnar ett bröllop direkt.


I väntan på bussen.


Anders fick skavsår och promenerade hem i strumplästen.

Det här var faktiskt första gången jag var på ett tradtionellt, svenskt, klassiskt bröllop. Det är ju helt klart grejen för det var definitivt det finaste bröllopet jag varit på. Har massa idéer nu inför mitt eget, när nu det blir...

Förresten, alla gäster fick små presentationer i programhäftet, så här var min: "Pluggade litteratur med bruden. Lever juriztztudentliv i Lund, med uppsatser och fezt. Är bloggexpert och har fått klädkodstips av Ribbing" och så här var Anders: "Förlovad med Anna. Chalmerist som gärna posar på bloggbilder för sin flickvän". Hehe.

4 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Åååh, vilka fina bilder! Snodde helt fräckt kyssbilden till mitt announcement på FB – hoppas det var okej! Massa kramar från mig och BG :)

AnnaBanana sa...

Klart det var ok! Hoppas ni får en fantastisk bröllopsresa. kram

leonor sa...

Ja, det är roligt med såna där små presentationer. Oftast. En gång var jag på ett bröllop där jag inte kände brudparet så väl, de hade skrivit två ämnen om varje person som man kunde prata om. Mina var: Byggnader och matematik. Yes! Många som tänkte, att det låter som en crazt brud, henne vill vi prata med...

AnnaBanana sa...

leonor: snacka om fantasilöst! tråkigt med en presentation som inte känns genomtänkt.