måndag 6 september 2010

Det största stressmomentet

i mitt liv just nu är helt klart att jag ogillar i princip alla kläder i min garderob. Allt är fult, tråkigt, för stort/litet, obekvämt eller bara "fel". Problemet är att jag 1) inte riktigt vet vad jag vill ha för kläder istället (förutom att jag vet att jag vill ha fler jeans/byxor, är inte så inne på klänningar längre) och 2) jag har en mycket begränsad budget så jag kan ändå inte köpa så mycket nytt.

Jag vet - detta är verkligen ett i-landsproblem - men jag tycker verkligen det är jobbigt att inte veta vilken stil jag vill ha och vilka kläder jag gillar. Kläder och stil är viktigt för mig och jag hatar att inte känna mig bekväm i mina kläder, hela dagen blir ju typ förstörd.

7 kommentarer:

Lina sa...

Håller med till 300%!!
Tror vi borde ta en shoppingdag i Hbg eller Malmö snart! Lördag?

kakan sa...

ahh, har precis samma problem! jag tycker det är snyggt med rutiga skjortor till jeans, lite tråkigt kanske eftersom det känns som att det är det "alla" kommer att ha i höst. stora stickade tröjor gillar jag också.

Ett klassiskt knep för en liten budget är ju annars att kanske köpa ett eller två plagg i neutral färg och sedan satsa på accessoarer istället, typ scarfs och halsband. Relativt enkelt att loppisfynda sånt också (och shit vad hurtig jag låter nu känner jag. sorry, kom som in i ett flow;))

AnnaBanana sa...

Lina: ohhhh shoppa!!!! Får csn imorgon så jag kan most def shoppa loss. Röstar på att åka till malmö för det är blilligare + finns fler affärer. Eller så åker vi till Köpenhamn!!!!!!!!!

Karin: skjortor är nog inte riktigt min grej. Stora stickade tröjor vill jag most def ha, tänkte faktiskt kolla runt lite i 2ndhandaffärer efter det.

m sa...

Är det inte tråkigt att bestämma att man ska köra en stil, är det inte bättre (fler valmöjligheter finns det ju iaf) att bara köpa kläder du tycker är fina och sen får det bli den stil det blir?

Ett tips om du behöver nya kläder och är fattig är att köra klädbytardag med vänner o vänners vänner typ. Rätt sköj faktiskt. O billigt. O så blir man av med skit man inte vill ha.

m sa...

förresten, tycker du brukar ha snygga kläder, så även i sommar.

m sa...

förresten, tycker du brukar ha snygga kläder, så även i sommar.

AnnaBanana sa...

m: jo det är så det är, jag köper kläder jag tycker är snygga och så blir det som det blir. jag menar mer att jag brukar ha en tanke med hur jag vill se ut, vad jag vill förmedla (med risk för att låta pretto...) med mina kläder och nu har jag liksom inga sådana tankar eller idéer.