tisdag 7 september 2010

100907

Idag har jag traskat runt i Lunds affärer och hittade i princip inga kläder alls som jag gillade. Panik! Ångest! Kaos! Identitetskris! Hoppas på bättre tur på lördag när jag ska till Malmö och leta vidare efter min stil. Vet ej vad jag gör om jag inte lyckas. Går under jorden tills våren kommer kanske.

Nåväl, i väntan på bättre tider kör vi lite bilder så länge:


Så här såg jag ut igår, fast jag var inte så butter som jag ser ut på bilden och förhoppningsvis är mina lår inte så där enorma i verkligheten. Den här outfiten känns rätt okej, lite väl prydlig och "juristig" kanske (notera min snygga accessoar, juridicum-muggen!) men ganska fin ändå. Omlottröjan är från French connection (ett av få plagg jag äger som inte från någon av de stora kedjorna), köpte den på mellandagsrean för cirka fem och ett halvt år sen och använde den jättejättemycket då. Det var min absoluta favorittröja 2005-06 och jag tycker fortfarande om den även om den inte direkt är en favorit. Jag är imponerad av mig själv att jag lyckats ha en vit tröja så länge utan att skita ner den. Well done!


Jag köpte skor idag. När det gäller skor har jag ingen ångest alls, jag vet precis vad jag tycker om. Har velat ha ett par svarta mormorskängor länge och nu hittade jag ett par jättefina på DinSko i skinn för 599 kr. Perfekt höjd på skaftet och perfekt klack men jag är lite osäker på om de kanske är för spetsiga. Fast jag tror jag gillar't.
Och så mina kuddar igen (plus kossan Berit). Fint eller hur! Nu vill jag ha nya gardiner (rosa) och ny matta (vet inte vilken färg, vet bara att den ska vara stor).

5 kommentarer:

S. sa...

Det värmer att Berit fortfarande hänger med.

AnnaBanana sa...

Berit har en alldeles speciell plats i mitt hjärta (och mitt rum).

Eva sa...

Snygga kuddar! (har ju likadana:))

kakan sa...

åhh Berit du ljuva lilla ko! Blir också alldeles varm i hjärtat av att se na igen

AnnaBanana sa...

Eva: gud vilken bra smak vi har!:)