tisdag 7 september 2010

obsessed

Herregud, vad är det med mig egentligen? Jag är helt besatt av kläder och skor, det är nästan det enda jag tänker på numera. Nu ikväll blev jag helt plötsligt obsessed av tanken på att ha ett par leopardmönstrade skor, som de här apsnygga, som jag bloggat om förr, från Acne:


men jag gissar på att de är svindyra så det blir inga såna för mig.

På hm.com finns de här kopiorna för 299 kr. Billigt, yes, men de är i mockaimitation och det känns sådär att de inte är i något "riktigt" material. Kan se framför mig hur fötterna blir jättesvettiga och dessutom kommer säkert skorna gå sönder väldigt snabbt. Å andra sidan kanske jag ändå kommer tröttna snart så då spelar kvaliteten kanske inte någon större roll.

Svåra beslut... om jag inte hittar någon bättre variant kanske jag köper de här i alla fall. Jag bara MÅSTE ha ett par leopardmönstrade skor, helt enkelt, annars blir mitt liv så tomt. Har ju redan funderat ut flera klädkombinationer som jag ska piffa till med ett par såna här skor och mitt liv blir inte komplett om jag inte får till just de här outfitzen.

5 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Sicken tur att jag sitter och går igenom miljarders miljarder webbshoppar varje dag på jobbet - ska hålla utkik! Kan kolla med modered också och höra om de har sett några när de plockat på stan. Såklart att du ska ha leoskor! I'm on it! Kram kram

P.S. Så himla kul att du gillar The Wire och använder uttrycket most def. K kollar nämligen på det nu och våra reseuttryck i mexico var: most def, beliiieee thaa och få shou (hm, dålig på att stava ljud, men det sista är ju istället för "for sure".)

AnnaBanana sa...

oh vad snällt! tackar tackar. och vad kul att K gillar The Wire, den är ju så himla bra! Inte minst för att alla fantastiska uttryck de använder:)

Lina sa...

Köp H&M skorna!! Skittöfft!

Eva sa...

Har ett par leopardmönstrade ballerinaskor som jag gillar. Men dessa va ju sjukt snygga! Köp!:) Behöver ju inte ha dom när det regnar och är slaskigt ute...

AnnaBanana sa...

Asså det lutar ju starkt åt att jag köper dem om jag inte hittar några bättre. Vill helst hitta dem i nån hm-affär så jag slipper beställa dem. vill gärna prova skor innan jag köper dem.