måndag 27 september 2010

tycker synd om mig själv...

Jag tycker lite synd om mig själv för jag är jättetorr i ansiktet. Vid vänster mungipa är jag så torr att huden spruckit plus att jag fått massa röda utslag som bara blir fler och fler och som svider och sticks. Vid höger mungipa är jag än så länge bara torr och lite röd som tur är, det räcker ju med att se konstig ut på ena ansiktshalvan så att säga. Under ögonen är jag också torr och huden flagnar där och ibland är jag jätteröd och svullen. Jag vet inte varför jag är en sån torris plötsligt, kanske beror det på stress. Jag ska till en sjuksköterska på vårdcentralen imorgon och hoppas på att hon kan ge mig svar på orsaken till denna torrhet och ett tips om någon bra salva.Som grädden på hudmoset har jag eksem på vänster ringfinger och kan för tillfället inte ha på mig min ring för det gör huden ännu mer irriterad. Gött mos.

Tur i alla fall att jag har How I met your mother säsong fyra att trösta mig med. Lily & Marshall är mitt favoritpar i tv-världen (så länge Chair ligger på is, vill säga) och Barney är min favoritdouchebag. Awesome.

8 kommentarer:

kakan sa...

modebloggare!!!

Men du kan ju iaf trösta dig med att Chair är tillbaka! Scenen på tågstationen... O M G

AnnaBanana sa...

vadå modebloggare?

jo de är ju på g men det räknas inte förrän de är ett par igen.

Anonym sa...

Låter ju som du har fått Majas och Olofs eksemproblem...inte kul. Du får berätta vad sköterskan sa sen! /Sara

kakan sa...

modebloggare har alltid problem med torr hud... Nu verkar iofs dina problem lite jobbigare än att ha en oerhört käääänslig hud så hoppas du fått någon bra salva nu.

Gillar nog c&b bäst när de inte är ihop, blir bättre tv när man kan sitta och ohha och ahhha "åh varför kan de inte bara få vara tillsammans!"

Bobbo the hoe sa...

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://reclusivity.net/wp-content/uploads/2008/01/phantom5.jpg&imgrefurl=http://reclusivity.net/&usg=__mpRzitvI1biIbFZuoOdVVaFOVq4=&h=400&w=299&sz=32&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=IkYI2fcUSgSWjM:&tbnh=148&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dphantom%2Bof%2Bthe%2Bopera%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26biw%3D1274%26bih%3D624%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=637&ei=LbOjTID5NIX34AaHnfWwBA&oei=LbOjTID5NIX34AaHnfWwBA&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=36&ty=58 rekommenderas. Sorry for lång länk.

Och hur kan du se HIMYM utan mig! Jag är fast i Limbo på säsong 2! Gråt med mig...

b sa...

http://reclusivity.net/wp-content/uploads/2008/01/phantom5.jpg menade jag såklart

b sa...

http://reclusivity.net/wp-content/uploads/2008/01/phantom5.jpg menade jag såklart

AnnaBanana sa...

Kakan: sant, vissa modebloggare har ofta problem med antingen håret eller huden. håller med om att det blir bättre tv när de inte är tillsammans men ändå, de hör ju ihop!

Bobbo the hoe: så du menar att jag ska gå omkring med en mask? nja... känns sådär lockande.

Jag gråter med dig! är på säsong fem nu...