onsdag 10 november 2010

Today's question

(skrev rubriken på engelska eftersom jag kände mig "inspirerad" efter dagens mastodontföreläsning på fyra timmar.)

Varför har Ebba ännu inte visat några bilder på sin preggomage??? Och varför skriver hon ingenting som graviditeten? Va va va? What's the point med att outa sin graviditet i bloggen och sen inte visa bilder och berätta om graviditeten, visa bilder på inköpta bebiskläder, hur man tänkt inreda barnrummet osv osv? Inte okej, Ebba. Inte okej. Jag är ju görnyfiken! Jag vill veta ALLT.

mvh
någon som kanske är lite för besatt av bebisbloggar (och kanske lite för besatt av just Ebbas (icke-existerande) bebisblogg)

4 kommentarer:

Leonor sa...

Jag tycker det är ganska proffsigt av henne att inte blogga om sin graviditet. Självklart tar det egentligen upp nästan all hennes tid och tankar just nu, men hon har valt att hålla det privat. Jag läser inte och har aldrig läst hennes blogg, så jag vet inte riktigt hur privat hon brukar vara. Jag tycker ändå att det är proffsigt av henne om hon lyckas hålla det utanför jobbet trots att det är en sak som syns så mycket utanpå henne.

(Engla läser jag där emot och hon har ju just fått tvillingar, där kan vi snacka bebisblogg!)

Mvh
någon som plötsligt tyckte väldigt mycket om något hon inte vet så mycket om. :)

AnnaBanana sa...

Visst, det är proffsigt men också väldigt TRÅKIGT! För mig, alltså. Jag vill ju veta ALLT. Älskar att frossa i bebisrelaterat snack.

Läser också Englas blogg. Vad tycker du om mamnen på kidsen?

Leonor sa...

Nja, jag gillar nog inte riktigt namnen om jag ska vara ärlig. De låter lite väl italienska och smöriga. Fast de passar ju bra ihop med storasysters namn.

Sen är det ju så med alla namn att man sedan förknippar dem med en person så tycker man mer om namnet ju mer man tycker om personen. Har kompisar vars son heter Ebbe och först tyckte jag att det var ett helt galet namn, men nu när jag har träffat lilla gulliga Ebbe så tycker jag att det är ett fint namn.

AnnaBanana sa...

Så är det. Och samma sak åt andra hållet; jag gillar inte namn jag förknippar med dumma/otrevliga personer.