måndag 10 januari 2011

bloggkomplex

Jag har komplex för min blogg. Jag vill att den ska vara cool, smart, snygg, rolig, tankeväckande, lagom personlig - allt det där som jag själv vill vara för övrigt - men jag vet inte hur jag ska få till det. Det finns mycket jag vill skriva om men inte riktigt vågar för att det kanske är för personligt men samtidigt så tycker jag själv att personliga bloggar är de bästa. Ofta när jag skriver har jag i bakhuvudet hela tiden vilka som kommer läsa det här; kompisar, folk från klassen, syskon, helt okända, hur kommer de reagera när de läser? Och så blir jag blockerad och får inte fram det jag vill säga. Frustrerande! Hur gör man?

3 kommentarer:

kakan sa...

Jag tror att det enda som man absolut ska undvika är att snacka skit om sina arbetsgivare (och folk i allmänhet för den delen!) och typ skriva saker som "här sitter jag på jobbet och bloggar istället för att jobba". Men det säger väl sig självt egentligen.

Du kan ju alltid prova att skriva mer personligt om det är det du vill (men det tycker jag iofs att du blivit bättre på, som du skriver så är du bra på att utmana dig själv) och se om det är nåt för dig. Vill folk sedan diskutera sådant som står här som du inte känner dig helt bekväm med så kan du väl bara förklara att det som skrivs på bloggen diskuteras också på bloggen (vet inte om det håller fullt ut menmen. annars köra storbloggarnas favvo; "bloggen speglar bara en liten del av mitt liv blablabla").

Förresten tycker jag din blogg är bra som den är (och skulle jag ha en önskan om något så är det väl isf större bilder men vet inte om det ens är möjligt på blogger)!

AnnaBanana sa...

Kloka råd, tack tack.

Snacka skit tänker jag undvika. Däremot klaga på folks språk, det kan jag nog aldrig sluta med.

Man kan ha tre storlekar på bilderna på blogger, jag brukar ha den största så det går inte att göra dem större tyvärr.

maja sa...

är det inte bra att göra som du känner, utan att tänka efter för mycket...

Tycker du är väldigt personlig som det är nu iof, även om du kanske tycker att du håller inne med mycket.

Bra blandning tycker jag också!