måndag 11 april 2011

En fråga

Jag och Anders är oense om en sak. Vi är nämligen bjudna på ett bröllop i augusti med klädkod kavaj. Det är den minst strikta klädkoden och jag tänkte att klänningen nedan skulle passa bra då:Jag tycker den är lagom fin men Anders tycker inte alls att den passar på ett bröllop. Enligt honom är den för "hippie"....................... Så nu lämnar jag över frågan till er kära läsare: kan jag ha den här klänningen på bröllopet? Er önskan är min lag, eller vad det nu heter. Säger ni att jag kan ha den kommer jag ha det, säger ni att jag inte kan det får jag ha på mig något annat.

PS. Ja, jag har alltså planerat klädseln fyra månader innan bröllopet äger rum. Sån är jag!

8 kommentarer:

Malin sa...

Jag säger absolut ja!

Kombinera med finskor, tjusig handväska och prydlig kofta/kavaj för när det blåser kallt så blir helhetsintrycket genast mindre casual.

Xiao sa...

jag tycker också det är ok, den är ju till och med i lite glansigt material! Lätt att dressa till klädkod kavaj. Gör't

kakan sa...

klänningen är klockren!
ja se karlar e la allt jag har att säga nu...

Sköna Helena sa...

Jaa, jag tycker också att den är superfin! Två frågor: Hur lång är den? Och i vilket material? Känns som att materialet är nyckeln till finhetsgrad när det gäller bröllopsgästklänningar :) Och så vill man inte gärna att den är FÖR kort, framför allt inte om vigseln är i en kyrka (har gjort det misstaget och det gjorde så klart inget alls, mer än att jag själv satt och tyckte att jag hade för kort klänning).
Och klädsel kavaj innebär väl bara en lite finare klänning? Sommarklänning, typ?
Jag säger, för att sammanfatta den här superlånga kommentaren: go for it!

Lina sa...

Absolut ja! Tycker den är gör fin (en av mina favoriter) och inte alls hippie!

S. sa...

Fin, ja.

Hippie, ja.

Leonor sa...

Precis som S. säger. Mycket fin klänning! Lite hippie, ja, men du behöver ju inte kombinera med pilotglasögon och flätor i håret. Utan dressa upp den med fina smycket och tjusiga skor!

AnnaBanana sa...

Helena: den går några cm ovanför knäna och är i typ silkesaktigt material.

Asså, jag fattar inte varför den är hippie???