tisdag 12 april 2011

Något händer

Jag har så länge jag kan minnas haft dålig självkänsla och svårt att tro på mig själv. Som värst var det när jag var 13-14 och 17-18, sedan dess har det blivit lite lite bättre för varje år. Det har gått framåt hela tiden, med vissa avbrott (som t ex när jag fick B på en tenta hösten 2007 och tänkte hoppa av juristprogrammet.........) men i en väldigt långsam takt. Den senaste tiden känns det dock som att det börjar hända något med mig. Det går plötsligt ganska snabbt framåt. T ex så har jag börjat prata massa på lektionerna i skolan, vilket aldrig hände förut. Nu är jag en av de som tar mest plats - hur gick det här till? Och jag har börjat stå upp för mig själv och säga ifrån när jag tycker att något är fel - något som inte har varit så vanligt förekommande i mitt liv hittills.

Anledningen till detta vet jag inte helt, men jag har börjat jobba mer med mig själv och utmanat mig ganska mycket den senaste tiden. Det är ju så, att om man börjar göra något som känns lite jobbigt och det går bra så är det lättare att fortsätta utmana sig själv.

Det känns väldigt bra att det börjar hända grejer. Jag är på g!

3 kommentarer:

Lina sa...

Hurra! Himla skön känsla. Själv har det blivit bättre och bättre ända sen jag flyttade till Lund, faktiskt (förutom på vissa plan).
Tror verkligen på att det är nåt man måste jobba aktivt med! You go girl!

Nina sa...

Big like på den! :)

Du har ju dessutom bara dig själv att tacka som jobbat med det, glad att höra att du kan se det och vara nöjd! :) kram på dig!

maja sa...

Gött! Fortsatt hopp framåt!